2021. 01. 21., csütörtök, 10:13

KÖRBERENDELJÜK A VÁROST - Kapos Street Food

Folytatódik tesztsorozatunk, mellyel a rendelős rendszerre átnyergelt vendéglátókról szeretnénk aktuális képet adni. Vajon kiszállítással is sikerül-e hozniuk ugyanazt a minőséget? Mennyi idő kell nekik a házhozszállításhoz? hogy állnak az ár-érték aránnyal? A Texas Burger, a Sláger Futár, a Lagom Bistro, a Kis Dorottya és a Vasút Büfé után a Kapos street food-ot vontuk kérdőre.  

Tutira van a tavaszi fáradtságnak téli megfelelője is, amit az év legnyomibb hetén biztosan ti is éreztek. Tavaly ugyanekkor még baromi jól esett nem kimozdulni az irodából ebédre, és házhoz rendelni azt, de több hónapnyi bezártság után már marhára hiányoznak a laza beülős-kajázos-piázós helyek, mint amilyen a Kapos street food is.

A KSF egy az egyben átteleportálta helyszíni kínálatát a Netpincér rendszerébe, melyről 20 féle burger közül lehet választani, de a többi kategória is szerepel rajta, ha véletlen nem találnánk a tökéletes burgert. Van ezek között csirkés, marhás, zöldséges, de még csülökkel épített összeállítás is, szóval lehet válogatni.

Mi egy klasszikus kedvencet, a Kapos burgert választottuk, mely egy alapfelszereltségű buresz pirított hagymával és baconnel. Ha olvastátok az eddigi teszteket, vagy magatok is rendeltetek a Netpincérről, tapasztalhattátok, hogy mindig a helyi átlagnál gyorsabban teljesítik a küldetést, ezúttal is mindössze fél óra az ajtónk előtt voltak. 

Kulturáltan, papírszatyorban, papír csomagolópapírban érkezett a küldemény, ami azért jó dolog, mert kevésbé vizesedik, szottyad össze benne a buci, mint az alufóliában. Az alufólia persze jobban szigetel mint a papír, de ez a gyors szállításnak hála nem játszott szerepet, tesztalanyunk megőrizte optimális testhőmérsékletét.

 

A nagy, visszafogottan édes, pirított oldschool puffancs mérete csak addig hátrány, amíg kitalálod melyik oldalról támadd be úgy, hogy ne terítsen be minden lehetséges oldalról a cucc, aztán már örömmel konstatálod, hogy az első harapás után is bőven maradt még burger a kezedben.

A marhahús jól átsült, és ízre is rendben van a maga természetességében, bár ez a 125 gramm könnyen elveszik a buci és zöldség-erdőben, a pirított bacon és hagyma viszont teljesen kerekké teszi a sztorit, nem is hiányoljuk a sajtot.

 

A szakácsokat nem ragadta el a gourmet burger mánia látszik, hogy náluk nem az a fontos hogy a hús hány másodpercig sült vagy hogy hány gramm szósz került a burgerbe, hanem hogy jól lakjunk vele. Apró észrevétel, hogy szalvétát kifelejtették a csomagolásból, talán tudták hogy mind a 10 ujjunkat megnyaljuk utána.

 

Egybehangzó véleményünk szerint a Kapos Street Food-tól kiszállítva is ugyanazt a minőséget kaptuk mint a helyszínen. Ez egy jó burger, amivel jól is lehet lakni, ár-érték arányban pedig jobban járunk vele mint a két világburger hasonló árú termékével.

 

10/8

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: