2020. 12. 04., péntek, 18:00

KÖRBERENDELJÜK A VÁROST: Lagom Bistro

A járványhelyzet teljesen új helyzetet teremtett a vendéglátós piacon, miután az éttermek jelentős része átállt a kiszállításos/elviteles rendszerre. Mi magunk is nehezen tudtuk lekövetni a történéseket, ezért úgy döntöttünk, rendelős formában rebootoljuk éveken át futó sorozatunkat, hogy képet kapjatok a jelenlegi helyzetről. A Texas Burger és a Sláger Futár után egy étterem, a Lagom Bistro kiszállítását teszteltük.

A sorban harmadik tesztalanyunk egyben rendelős sorozatunk első klasszikus étterme, így a léc is magasabbra került. 11:06-kor adtuk le a rendelést Netpincéren, a Lagom saját futára délben futott be a csomaggal.

A megszokott habszivacs/műanyag dobozok után igazi eye-candy a Lagom letisztult, keménypapíros csomagolása, ami persze környezettudatosság szempontjából sem utolsó.

 

 

Sörtésztás csirkemellcsíkokat kívántunk meg sajtos mártogatóssal, csónakburgonyával, melyet 2490 Ft-ért kínálnak, ezért a minimum rendelési összeg miatt (3000 Ft) még két üccsit is dobtunk a kosárba. A boxos tálalás teljesen rendben van, alul a csirke, ráhalmozva a csónakburesz, mellette egy jó adag sajtmártogatós. Jó szókásunkhoz híven rögtön a krumplira raboltunk rá, ami a csirkével ellentétben kissé hidegen érkezett, és ez a textúráján is érződött sajnos.

 

Sörtésztás csirkemellcsíkok sajtmártogatóssal,  csónakburgonyával - 2490 Ft

Azok számára, akik az aranysárga, cheddaros, vagy mozis műanyag sajtszószokhoz vannak szokva, meglepetés lehet a fehér színű, könnyed, tejfölös mártogatós. Csapatunkból volt, akinek nagyon ízlett, volt, aki az előbbinek jobban örült volna.

A csirkét borító sörtészta ropogósnak, a hús omlósnak bizonyult, és az ízében sem csalódtunk, parádés étekhez jutottunk ebédre és jól is laktunk vele, így az összbenyomás egyértelműen pozitív a krumpli kis hibája ellenére is.

10/8 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: