Felhasználási feltételek

Azzal, hogy belép a www.74nullanulla.hu valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket: 

A webszájton található tartalom a működtető 74nullanulla.hu Alapítvány szellemi tulajdona.

A www.74nullanulla.hu fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap formai egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A www.74nullanulla.hu. tartalma, oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A www.74nullanulla.hu követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt és a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A www.74nullanulla.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

Cikk beküldése

A 74nullanulla.hu oldalán regisztráltak, ingyenesen küldhetnek be cikkeket. 

A cikket beküldő felhasználó egyben elfogadja az alábbi feltételeket:
- A cikk nem tartalmazhat részben vagy egészben hirdetésnek minősülő tartalmat.
- A cikk nem tartalmazhat kifelé mutató linket.
- A cikk nem tartalmazhat a Magyar jogszabályokba ütköző tartalmat.
- A cikk beküldője kijelenti, hogy a beküldött tartalom nincs szerzői-, vagy más jogvédelem alatt, és a tartalom további jogáról lemond a www.74nullanulla.hu szolgáltatója javára.
- Az oldal szolgáltatója fenntartja a jogát a közzététel indoklás nélküli visszautasítására.
- Az oldal szolgáltatója fenntartja jogát a beküldött tartalom formai változtatására, és a cikkbe történő hirdetés elhelyezésére.