2021. 12. 30., Csütörtök, 19:20

TOP 2021 – Ezek voltak a legnépszerűbb tartalmak idén a 74nullanullán

Az év utolsó napjai rendre a mögöttünk álló esztendő nagy összesítéseiről szólnak, amelyből mi sem fogunk idén kimaradni, hiszen megvizsgáltuk az elmúlt 365 napot, amely során több, mint 5 millió megtekintésünk volt, hogy olvasóink mely tartalmainkra voltak a leginkább kíváncsiak. Mutatjuk is, mely cikkek mentek a legnagyobbat idén nálunk.

10.  Visszavágott a somogyi horgász! - Megfogta a harcsát ami a vízbe rántotta – 17.000+ néző

A fél országot bejárta a pórul járt somogyi horgász híre, akit egy 45 kilós harcsa a Hársasberki-tavon berántott a vízbe. Lórántot azonban kemény fából faragták, miután megfürdették nem adta fel, pár nap múlva pedig ki is fogta a szörnyeteget, aki korábban kibabrált vele.

Visszavágott a somogyi horgász! - Megfogta a harcsát ami a vízbe rántotta

Visszavágott a somogyi horgász! - Megfogta a harcsát ami a vízbe rántotta

Ilyen a mesében sincs, ami Szabó Lóránttal történt az elmúlt napokban! A fél ország arról beszélt, hogy vízbe rántotta egy harcsa, sokan nevettek is rajta, ő azonban rájuk se hederített, hanem visszament a tóra, és végül sok más harcsa mellett megfogta azt is, ami megfürdette őt - adta hírül a pecav

9. Fényes nappal verekedett össze féltucat ember Kaposvár belvárosában – 17.600+ néző

Futótűzként terjedt a sztori, mely során a sétálóutca közepén tömegverekedés tört ki fényes nappal. Mint később kiderült, az áldozat épp saját kapubejárójánál osztott használt ruhákat hajléktalanoknak, mikor szomszédjai egy faléccel rátámadtak sőt, egy paprika-spray is előkerült a csetepaté során.

Fényes nappal verekedett össze féltucat ember Kaposvár belvárosában

Fényes nappal verekedett össze féltucat ember Kaposvár belvárosában

Tömegverekedéshez riasztották a kaposvári rendőröket szerda délelőtt.

8. Egy somogyi cigánytelepről az RTL Klub hírigazgatásáig jutott - Interjú Orsós Lajossal – 22.500+ néző

Orsós Lajos egy Somogy megyei cigánytelepről került az RTL Klub hírigazgatóságára, emellett saját vállalkozást is indított, az ő sztorija is bekerült a 10 legnézettebb tartalmunk közé.

Egy somogyi cigánytelepről az RTL Klub hírigazgatásáig jutott - Interjú Orsós Lajossal

Egy somogyi cigánytelepről az RTL Klub hírigazgatásáig jutott - Interjú Orsós Lajossal

Orsós Lajos egy Somogy megyei cigánytelepről került az RTL Klub hírigazgatóságára, emellett saját vállalkozást is indított. Ritkán alszik többet napi 3-4 óránál, de egyáltalán nem bánja, mivel pont ilyen életről álmodott. Most a szeretlekmagyarorszag.hu csapata készített vele egy hosszabb volumenű i

7. Ezekben az országokban most is ezerrel dübörögnek a bulik – 22.900+ néző

Elsőre nem biztos, hogy beugrik miért is kapott ez a tartalom ekkora figyelmet, ám ha utánaszámolunk, hogy idén februárban már hányadik hónapunkat töltöttük karanténban a koronavírus miatt rájöhetünk, hogy bizony nagyon-nagyon irigykedtünk a külföldi bulizókra, akik csak a hírekből halhatták mi is az a karantén.

Ezekben az országokban most is ezerrel dübörögnek a bulik

Ezekben az országokban most is ezerrel dübörögnek a bulik

Kevés dolog van, amit annyira várunk már, mint a bulizást. Itthon nyár vége óta nem volt rá lehetőségünk, így szinte normálisnak vesszük a helyzetet, pedig közel sem minden országban van ez így. A Fazemag összegyűjtötte mely országokban nem tiltott a bulizás. 

6. Szinte semmi nem maradt az autóból, újabb áldozatot szedett a reggeli baleset – 25.500+ néző

Tragédiákból sajnos idén sem volt hiány, a somogyi utak rendre szedték áldozataikat. Szeptember végén a 65-ösön egy teherautó és egy személyautó ütközött, melynek következtében az autóból szinte semmi nem maradt, az utasok közül hárman nem is élték túl a balesetet.

Szinte semmi nem maradt az autóból, újabb áldozatot szedett a reggeli baleset

Szinte semmi nem maradt az autóból, újabb áldozatot szedett a reggeli baleset

Reggel számoltunk be egy súlyos balesetről, mely során egy autó és egy teherautó ütközött Somogyban. A friss hírek szerint a baleset egy újabb áldozatot szedett, összesen az autó utasai közül már hárman vesztették életüket.

5. Ilyen a leleményes magyar - A vendégek bejelentésével próbálna kinyitni egy presszó – 33.600+ néző

Az év elején egymást érték a megszorítások, egyre jobban be kellett zárkóznunk ám nem csak nekünk, a különböző szektoroknak is. A vendéglátósokat ért sokk mindmáig érezhető, ám voltak, akik az év elején is próbáltak némi leleményességgel nyitva maradni.

Ilyen a leleményes magyar - A vendégek bejelentésével próbálna kinyitni egy presszó

Ilyen a leleményes magyar - A vendégek bejelentésével próbálna kinyitni egy presszó

Kerti pad teherbírás-tesztelő, hűtő hatékonyság-tesztelő és hasonló munkakörökbe keres jelentkezőket egy debreceni kocsma, hogy megnézzék a berendezések pontosan, előírás szerűen működnek-e több hónapnyi bezárás után is. 

4. Egy hét keresés után, betört koponyával találták meg a kapospulai nőt – 37.500+ néző

Egy héten át keresték azt az eltűnt kapospulai nőt a rendőrök és a polgárőrök, akit végül holtan találtak meg az út szélén. Az eset novemberben történt, és nincs még mindent dolog tisztázva, valószínű, hogy lesznek még fejlemények a nő halálával kapcsolatban.

Egy hét keresés után, betört koponyával találták meg a kapospulai nőt

Egy hét keresés után, betört koponyával találták meg a kapospulai nőt

Holtan, betört koponyával, az út szélén került elő az az asszony, akit több mint egy hétig elkeseredetten keresett férje a rendőrség és a polgárőrség segítségével Kaposváron és környékén. A gyászoló férfinak nem engedték, hogy megnézze párja holttestét - írja a Borsonline.

3. Betolakodott a sor elejére, árnyékobokszolt egyet, belekötött egy társaságba, majd ütött – 57.800+ néző

Egy siófoki balhé fért fel a dobogó harmadik fokára, mely során húzós buli után egy gyorsétteremnél tört ki a balhé. A vádlott beelőzte a sort, árnyékbokszolt majd nagyjából az élő fába is belekötött, végül egy férfit súlyosan megsebesített.

Betolakodott a sor elejére, árnyékobokszolt egyet, belekötött egy társaságba, majd ütött

Betolakodott a sor elejére, árnyékobokszolt egyet, belekötött egy társaságba, majd ütött

Siófokon nagyon erős emberek élnek, ezt bizonyítja a Somogy Megyei Főügyészség mai közleménye is, melyben egy gyorséttermes balhéról adnak hírt.

2. Kiugrott a negyedikről és meghalt egy fiatal lány a Búzavirág utcában – 60.800+ néző

Egy sajnálatos októberi tragédia lett a második legolvasottabb cikkünk idén, a Búzavirág utcában ugrott ki a negyedik emeletről egy mindössze 15 esztendős lány, aki a helyszínen életét vesztette.

Kiugrott a negyedikről és meghalt egy fiatal lány a Búzavirág utcában

Kiugrott a negyedikről és meghalt egy fiatal lány a Búzavirág utcában

Információink szerint mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de már nem tudták megmenteni.

1. Hatalmas baleset, 240-nél szállt el egy Seat a kaposvári körforgalomban – 64.800+ néző

Az egész országot bejárta, és sokáig volt napirenden városunkban az a szeptemberi baleset, mely során egy Seat 200 feletti sebességgel szállt el a Füredi úti körforgalomnál. Hihetetlen, de az autó sofőrje és utasa is egy karcolás nélkül szállt ki az autóból, ám a hatalmas repülés és bukfenc története az egész országban visszhangzott.

Hatalmas baleset, 240-nél szállt el egy Seat a kaposvári körforgalomban

Hatalmas baleset, 240-nél szállt el egy Seat a kaposvári körforgalomban

Óriási szerencséje volt a sofőrnek és utasának, mindketten komolyabb sérülések nélkül, maguk szálltak ki az autóból.

Ezek voltak hát idén a legnépszerűbb tartalmaink, ITT megnézhetitek a legnépszerűbb videókat is! Neked melyik volt a legemlékezetesebb sztorink?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: