2021. 11. 03., Szerda, 11:34

Egy hét keresés után, betört koponyával találták meg a kapospulai nőt

Holtan, betört koponyával, az út szélén került elő az az asszony, akit több mint egy hétig elkeseredetten keresett férje a rendőrség és a polgárőrség segítségével Kaposváron és környékén. A gyászoló férfinak nem engedték, hogy megnézze párja holttestét - írja a Borsonline.

Éva október 22-én, a munka végeztével elindult haza, de sosem érkezett meg. Az út szélén van egy kőből kirakott minioszlop, amin megpihent. 

Elszédült, leesett, majd olyan szerencsétlenül ütötte be a fejét, hogy betört a koponyája és meghalt.

- Biztos vagyok benne, hogy a feleségem nem lett öngyilkos. Nagyon szerette az életet, fantasztikus családunk volt – zokogott a férje, aki egészen október 31. vasárnapig reménykedett abban, hogy élete szerelme élve előkerül - írja a lap.

- Amikor eltűnt, rögtön keresni kezdtük. Jártam Kapospula és Kaposvár utcáit, de semmi nyomot nem találtam. Végül a polgárőrök találtak rá, akik szóltak a rendőrségnek. Minden irata nála volt, így az azonosítás könnyen ment – mondta József. A holttestre egy hét múlva bukkantak a polgárőrök, akik értesítették a rendőrséget. A férjnek nem engedték meg, hogy megnézze a holttestet.

Szerettem volna megölelni a szerelmemet, de erre sem volt lehetőségem. Most mindent kilátástalannak érzek, hiszen nincs többé feleségem, a 16 éves lányomnak, Virágnak pedig édesanyja – folytatta a családapa, aki közel húsz éve ismerte Évát.

József családja egy kocsmát üzemeltetett, ahova betértek egy motoros találkozó résztvevői. A gyászoló férfi azt mondta, felesége pizsamájában alszik, hogy legalább az illatát megőrizze magának. 

Kizártnak tartja, hogy felesége öngyilkos lett volna. Az asszony egy kamasz lányt hagyott maga után, akit most az apa egyedül nevel fel.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: