2021. 05. 04., kedd, 08:38

Betolakodott a sor elejére, árnyékobokszolt egyet, belekötött egy társaságba, majd ütött

Siófokon nagyon erős emberek élnek, ezt bizonyítja a Somogy Megyei Főügyészség mai közleménye is, melyben egy gyorséttermes balhéról adnak hírt.

A 24 éves férfi a hajnali órákban gyalog érkezett egy siófoki gyorsétterem autós kiszolgáló ablakához, azonban a sor vége helyett annak elejére állt, megelőzve azt az autót, melyben a sértett is helyet foglalt. Amikor a sértett és a gépjárműben ülő barátai ezt szóvá tették, a vádlott indulatosan az autó vezetőoldali ablakára ütött, majd fenyegetően „árnyékbokszolni” kezdett. 

 

A zene sem tetszett neki...

Ezt követően a vádlott az étterem teraszára ment, ahol – mivel kifogásolta az általuk hallgatott zenét – egy másik társaságba is belekötött, később azonban visszaindult az ételkiadó ablakhoz. Itt ismételten szóváltásba keveredett a sértettel, aki számon kérte rajta korábbi agresszív magatartását, illetve azt, hogy miért előzte meg őket a sorban.

Még neki állt feljebb

A vádlott ezért meglökte és megütötte a sértettet, aki egyensúlyát elvesztve hanyatt esett, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Társai ekkor a sértett segítségére siettek, és a még mindig agresszíven viselkedő vádlottat távol tartották tőle, nem sokkal később pedig a rendőrök is a helyszínre érkeztek.

 

Felfüggesztett lehet a vége

A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség büntetővégzés meghozatalára irányuló kezdeményezéssel felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben. Az eseményeket a gyorsétterem biztonsági kamerája részben rögzítette, a felhasznált fénykép a felvételből került kimentésre.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: