Promóció

2024. 05. 11., Szombat - 2024. 05. 11., Szombat

Dr. Lenkei Gábor újra Somogyban - Ezúttal Lengyeltótiban tart ingyenes előadást

A többek között kaposvári bolttal is rendelkező Dr. Lenkei Gábor május 11-én érkezik Lengyeltótiba, hogy “Egészségünk és betegségeink titkai” címmel tartson ingyenes előadást a Művelődési Házban.

Dr. Lenkei Gábor neve sokak számára ismerősen csenghet, hiszen a vállalkozó-orvos egy rendkívül népszerű Életerő Centrumot vezet, több tucatnyi bolttal rendelkezik szerte az országban, webshopja és könyvei pedig óriási népszerűségnek örvendenek. A centrumok különféle multivitaminok, étrendkiegészítők, fehérjék, kollagének, valamint vegyszermentes test- és szépségápolási termékekkel várják a vásárlókat, ráadásul a boltokban - Kaposváron például a Zárda utca 16-ban - személyre szabott tanácsadással is segítenek, hogy a leghatékonyabban tudjuk megerősíteni immunrendszerünket. A bolt szakértői kizárólag komplex képzést követően, folyamatos szakmai felügyelet mellett látják el feladatukat. 

Olyan készítményeket próbáltam összeállítani, amiben a vitaminok, az ásványi anyagok és a nyomelemek megfelelő mennyiségben és arányban vannak jelen. Az élet pedig azzal igazolja a termékek sikerességét, hogy akik elkezdik helyesen használni a vitaminokat, azok jótékony változásokat észlelnek - mondta kaposvári látogatása során Dr. Lenkei Gábor.

Akik szívesen megismerkednének jobban Dr. Lenkei látásmódjával, érdekli őket a termékkínálat, azoknak most jó alkalom lehet május 11., hiszen Lengyeltótiban ekkor tart majd egy ingyenes előadást “Egészségünk és betegségeink titkai” címmel 11 órától, a Lengyeltóti Művelődési Házban.

 

További információkat HONLAPJUKON, vagy a kaposvári  Dr. Lenkei Vitamin Életerő Centrumban kaphatnak.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: