2020. 07. 22., Szerda, 14:11

5 éves a város legolvasottabb oldala - Boldog születésnapot 74nullanulla!

Hihetetlen, de eltelt egy újabb esztendő, így immár fél évtizedesekké avanzsáltunk, amit egy hatalmas fesztivállal kívántunk megünnepelni veletek!

Ám az ismert okok miatt ezt nem lehetett, hiszen lássuk be, mi nem 500 emberrel szeretnénk együtt bulizni eme jeles nap alkalmából, hanem mondjuk 5 ezerrel!  Erre viszont most nem lehet alkalom, sebaj, a hatodikat akkor majd kétszer akkora bulival ünnepeljük, hogy tényleg megköszönjük méltóképp nektek, hogy ezidáig - és reméljük ezek után is - követtetek.

Mert bizony nem is akármennyien lesitek munkásságunk nap mint nap, hiszen az évek során szépen lassan kinőttük magunkat, és immár annak örülhetünk, hogy

Kaposvár legolvasottabb oldala lettünk!

Bizony-bizony ez nem akármilyen mérföldkő, már az országban sem lehet elmenni amellett, hogy egy alig 60-70 ezres város híroldalát, minket, havonta fél millióan olvasnak. Mert bizony ez az a nézői szám amellyel büszkélkedhetünk hónapról hónapra, és amiért nem lehetünk elég hálásak nektek, ráadásul ha még párosítjuk ezen adatokhoz azt, hogy az öt esztendő alatt közel 10.000 tartalmat tettünk közzé, 3000 percnyi videót forgattunk le és közel 20.000 követőt szereztünk közösségi platformjainkon, akkor már tényleg nem lehet okunk a panaszra.

De nem csak az olvasottságunk volt kiemelkedő az elmúlt esztendőben, hanem némely tartalmunk is, hiszen bőven akadtak olyan történések a városban, melyekről mi számoltunk be először, majd az ország vezető médiumaiban köszöntek vissza. Ilyen tartalmunk volt például mikor a Munkácsy szalagavatóján egy egész osztály szájmaszkban jelent meg, hogy világhírűvé vált az új zenélő 67-es út, vagy hogy egy kaposvári hölgy madzagra kötött virággal köszöntötte a karantén alatt mamáját.

Szájmaszkkal az arcukon jelent meg egy teljes osztály a Munkácsy szalagavatóján

Szájmaszkkal az arcukon jelent meg egy teljes osztály a Munkácsy szalagavatóján

Furcsa pillanatoknak lehettek szemtanúi azok, akik péntek délután a Munkácsy Mihály Gimnázium szalagavatóján vettek részt.

Elsőként - és néhol mi egyedül - számoltunk be egy szórakozóhelyen történt tömegverekedésről, hogy a Facebookon fakadt ki a kórház egyik dolgozója, vagy az első kaposvári koronavírussal fertőzött betegről, hogy súlyosan bántalmaztak egy fiatalt az egyik gyermekotthonban, hogy valaki menetiránnyal szemben használta a városban az egyik körforgalmat, vagy hogy a Noszlopy utcában egy verekedés következtében meghalt egy fiatalember - ezen cikkünk hatására egyébként jelentős mértékben megnőtt a rendőri jelenlét is az érintett területen - ebből is látszik, hogy már bizony nagyon is számít, miről számolunk be nektek.

Megírtuk, megváltozott - Kiemelt rendőri figyelem övezte hétvégén a Noszlopy sort

Megírtuk, megváltozott - Kiemelt rendőri figyelem övezte hétvégén a Noszlopy sort

Nem csak Siófokon, de láthatóan megnőtt a rendőri jelenlét a múlt hétvégén a kaposvári belvárosban is.

Az elmúlt évben is segítettünk három családnak és a Jutai úti Tagóvodának- az évek során így már majdnem 20 rászoruló családnak és egyesületnek segítettünk több mint 6 millió forint értékben - teszteltük a város új helyeit, finomságait, süteményeit, ételeit, italait, számoltunk be eseményekről, rendezvényekről, sportról, hívtuk fel a figyelmet a város hibáira de egyúttal szépségeire is, próbáltunk mindig objektívek maradni a véleményezést pedig rátok hagyni. Ebből pedig nem is engedünk, ez a jövőben sem lesz másképp.

Gyerekek és rászorulók életét tettük szebbé együtt - Sikerrel zárult a Nagy Kaposvári Összefogás

Gyerekek és rászorulók életét tettük szebbé együtt - Sikerrel zárult a Nagy Kaposvári Összefogás

​Elmondani se tudjuk, mennyire hálásak vagyunk nektek. A Nagy Kaposvári Összefogás idén is sikerrel zárult, így három család és egy óvoda életét könnyíthettük meg, aranyozhattuk be karácsonyukat, amely nélkületek nem ment volna. Köszönjük, a nevükben is!

Mivel sajnos idén nem jöhetett össze, hogy együtt ünnepeljük veletek a születésnapunkat, ezért fogadjátok a sok-sok hálával és köszönettel, csapatunk által megtöltött közös virtuális ölelést, és ígérjük, itt leszünk még nektek jövőre is, tájékoztatunk benneteket a város és a világ történésiről, hogy mindig legyen egy biztos pont, ahová bármikor fordulhattok, ha tudni szeretnétek valamit.

KÖSZÖNJÜK!

/a 74nullanulla csapata/

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: