Aris Aris

2019. 12. 24., kedd, 14:00

Gyerekek és rászorulók életét tettük szebbé együtt - Sikerrel zárult a Nagy Kaposvári Összefogás

​Elmondani se tudjuk, mennyire hálásak vagyunk nektek. A Nagy Kaposvári Összefogás idén is sikerrel zárult, így három család és egy óvoda életét könnyíthettük meg, aranyozhattuk be karácsonyukat, amely nélkületek nem ment volna. Köszönjük, a nevükben is!

Hogy kicsit tételesen is beszámoljunk a sikerekről, vegyük végig mi mindent tettünk értük. Weiszék fűtési problémájára találtunk megoldást, a kazán javítását, és egy kémény építését is elintéztük, viszont egy vállalkozónak hála sikerült nem csak új bojlert szereznünk, de a teljes fürdőszobájukat sikerült teljesen felújítanunk. Weiszék rengeteg tűzifát, tartós élelmiszert, ruhát kaptak, a gyerekek minden karácsonyi ajándékát be tudtuk szerezni, nagyanyjuk számára pedig minden hónapra intéztünk fodrászt.

 

Weiszék is megkaptak mindent, amire szükségük volt és amit csak kívántak

A Jutai úti óvoda apróságai énekkel és műsorral vártak minket, mi pedig nem bírtuk abbahagyni a vigyorgást, miközben a gyerekek a játékokat bontogatták. Egy egész teherautónyi új játékot juttattunk el számukra, de ceruzákra, kifestőkre, gyurmára, krétára és írószerekre is futotta, így kölcsönözve számukra boldogságot karácsonyra, kis könnyebbséget a következő időszakra.

 

A Jutai úti óvoda apróságai kitörő örömmel fogadták a rengeteg játékot

Kakaséknál volt talán a legnagyobb szükség a segítségre, hozzájuk csak egy terepjáróval voltunk képesek felvinni a rengeteg adományt. Az épületre ráfért a felújítás, új ajtót és ablakokat építettünk be, fürdőszobát újítottunk fel, vittünk számukra tűzhelyet, mosógépet, mosogatót, fentre egy kályhát és bútorokat, hogy kicsit megkönnyítsük az életüket. A gyerekek is megkapták hiány nélkül a karácsonyi ajándékokat, így boldogan vetették bele magukat az önfeledt játékba, amíg mi pakoltuk a rengeteg bútort.

Kálocziéknál fejeztük be a sort, akik megkapták a várva várt új hűtőt és tartós élelmiszereket, de sikerült biciklit, egy új telefont és okosórát is kerítenünk számukra, így feldobva az ünnepeket a kislány, apukája és nagyanyja számára.

 

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni MINDENKINEK, aki bármilyen formában hozzájárult összefogásunkhoz, és segített a rászorulókon, családokon, gyerekeken. Nem lehetünk elég hálásak érte!

 

Eme képsorokkal szeretnénk minden kedves olvasónknak Nagyon Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánni!