2020. 03. 25., szerda, 07:56

Facebookon fakadt ki az emberek felelőtlenségén a kaposvári kórház egyik orvosa

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Korház egyik orvosa éjszaka posztolt ki egy bejegyzést személyes Facebook oldalára melyben arról ír, hogy milyen felelőtlenül kezeli a lakosság egy része a koronavírust, és ezáltal milyen veszélybe sodorják nem csak ismerőseiket, de a teljes lakosságot is.

A bejegyzést teljes egészében mutatjuk:

" ~Ügyeletben~
Éjféltájt telefon:
- fiatal nő ('94) ittas vezetés, kb 10 rendőr kíséri be a kórházba, mert "nem egyszerű eset a hölgy", majd kiderült, hogy egyébként Svájcból jött haza, és egész idő alatt össze-vissza mászkált, furikázott, találkozgatott mindenkivel, és egy hete volt egy erősebb köhögéses időszaka; a hatóság ragaszkodik a COVID-19 teszt elvégzéséhez.
Telefon 1:45-kor:  
- a kórházba szállított a mentő egy fiatal ('83) férfit, ittas (+/- drogos) állapotban, aki a külföldön dolgozó barátaival rendszeresen találkozgatott az elmúlt időszakban, és most neki is légúti tünetei vannak (a haverjainak is voltak ez idő alatt tüneteik)...
Ez csak egy kis villanás a teljes ügyeleti időből (ami jelen esetben 16 óra, és amikor ezt írom, még vissza van belőle 5 és fél!!)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!
Most komolyan!! Normálisak vagytok?
Ezt most már kezdem nagyon nagyon unni, hogy az ilyen idióta barmok miatt szívunk állandóan!! 
Akinek nem inge, annak gatyája, de most már rohadtul elegem van!!
Kapjatok már az eszetekhez basszus!! Hol éltek?! 
Ember egyáltalán az ilyen??! Nyilván, mert az állat nem ennyire kretén... 
Igen, arra esküdtünk, hogy segítünk a bajba jutott embertársainkon. De azért álljon meg a harci menet!!
Annak a bizonyos lóf@sznak is van vége!! "

 

 

A történtekről nem sikerült hivatalos megerősítéseket kapnunk, így ne tessék minden szavát készpénznek venni, ám maga a kifakadás is önmagában elgondolkodtató, hogy milyen felelőtlenek némely polgárok, és milyen szinten tudják semmibe venni az utasításokat.

Mi újra felhívnánk a lakosság figyelmét, hogy maradjanak otthon, rendszeresen mossanak kezet, ne érjenek az arcukhoz, csak akkor menjenek a boltba, ha tényleg szükséges, és ha tudnak, az ott lévőktől tartsanak másfél méteres távolságot.

 

Mi a véleményetek a történtekről?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: