2024. 10. 15., Kedd, 14:27

További részletek: Disznőölő pisztollyal végzett kisfiával a somogyi apuka, a kaposvári kórházban ápolják

További részletek derültek ki a hétfői, Zákányban történt tragédiával kapcsolatban, melynek során a 37 éves férfi miután végzett kisfiával, öngyilkosságot kísérelt meg.

Megölte kétéves gyermekét, majd megpróbált öngyilkos lenni egy somogyi férfi

Megölte kétéves gyermekét, majd megpróbált öngyilkos lenni egy somogyi férfi

Október 14-én családi tragédia történt Zákányban.

Az első közleményből még csak az derült ki, hogy október 14-én holtan találtak egy 2 éves gyermeket, apját pedig a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Később a 24.hu híradásából derült ki, hogy a gyermek szülei már külön éltek, de még nem volt bírósági végzésük arról, hogy kinél mennyit tartózkodhat majd a gyerekErről mindig szóban egyeztek meg eddig a szülők.

A szemle és az elsődleges adatok alapján a 37 éves férfi a láthatás alatt ölte meg a gyermeket, majd miután végzett vele, öngyilkosságot kísérelt meg

A láthatási idő alatt végzett kétéves kisfiával a zákányi férfi

A láthatási idő alatt végzett kétéves kisfiával a zákányi férfi

Láthatás alatt végzett kisfiával az a 37 éves férfi, aki a gyanú szerint megölte a kétéves gyermekét Zákányban – tudta meg a 24.hu.

Azóta napvilágot látott a férfi egyik gyilkosság előtt írt közösségi médiás posztja:

Kicsit az üzleti életem hanyatlik pár hónapja. Nem azért mert nem pörögne, de a családi életem, a kisfiam, fiaim más felé vittek. Főleg egy édesanya, akit a mai napig tisztelek és szeretek, hogy megajándékozott eme kis csöppséggel. A tegnapi és a mai nap sorsdöntő lesz az üzleti tevékenységekben, de főleg a családban! Minden kedves barátomtól, ügyfelektől, üzlet társaitól elnézést kérek! Feleségemtől, Anikótól, fiamtól, Kristóftól meg legfőképp! Rendeződni fog ez a mai nap. Nem úgy ahogy ahogy én, ahogy mi elvárjuk, de az élet megy tovább

A Blikk információi szerint a férfi egy disznóölő pisztollyal végzett a fiával, amit aztán maga ellen fordított. A gyermeken már nem lehetett segíteni, de az apját Kaposvárra vitték kórházba mentőhelikopterrel.

Se veled, se nélküled kapcsolatban éltek a feleségével. Többször is szakítottak, aztán visszataláltak egymáshoz. A párja, a gyermek édesanyja elköltözött már tőle véglegesen – mondta el a blikknek az egyik szomszéd, Tibor.

 

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés gyanúja miatt indított eljárást, de a férfi egyelőre nincs kihallgatható állapotban.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: