Eltűnt közpénz, propaganda, Mészáros? Íme a legjobb magyar közéleti Halloween jelmezek

2024. 10. 15., Kedd, 17:09

Eltűnt közpénz, propaganda, Mészáros? Íme a legjobb magyar közéleti Halloween jelmezek

Teljesen komolyan gondoljuk!

Közeleg a Halloween, ami egyet jelent a beöltözős partikkal. Ha idén valami nagyon extrát szeretnétek nyújtani, akkor nézzétek meg a magyar közéleti halloween jelmez válogatásunkat!

1. „Közpénz" - A láthatatlan jelmez

Öltözz közpénznek, és garantáltan senki nem fog látni! Csak egy teljesen átlátszó ruha kell hozzá, lehetőleg átlátszó fóliából vagy nejlonból. Ha igazán autentikus akarsz lenni, járkálj körbe a buliban, és időnként csak tűnj el egy pillanatra – mint a legfrissebb uniós támogatások! Mindenki tudja, hogy ott vagy, de senki sem lát igazán.

2. „Korrupció” - Bűvészkalappal és kis titkokkal

Ehhez a jelmezhez egy klasszikus bűvészkalapra és néhány meglepetésre van szükséged. Vegyél fel elegáns öltönyt, és minden zsebedből húzz elő „borítékokat” vagy „támogatási szerződéseket”. Minél inkább elhiteted a többiekkel, hogy semmi trükk nincs benne, annál viccesebb lesz! Használd az ismert politikai pletykákat, és biztosan sok nevetést csalsz elő.

3. „Kormányzati Propaganda” - Hordozható plakát

Szükséged lesz egy nagy kartonlapra, amire a valamelyik kormányzati szlogent írod fel („Állítsuk meg Brüsszelt!”, „Nem hagyjuk, hogy Magyarország bevándorlóország legyen!”). Akár egy mini hangszórót is vihetsz magaddal, amelyből folyamatosan a legújabb nemzeti konzultációs üzenetek szólnak. Ha valaki megpróbál „észérvekkel” megközelíteni, csak válaszolj automatikusan!

4. „Mészáros Lőrinc Gázszerelő Szetben” - A luxus és a munkás hétköznapok találkozása

Húzz fel egy egyszerű kék munkásruhát, de dobd fel aranyóra replika, napszemüveg és néhány látványos „luxus” kiegészítővel, például egy hamis aranylánccal vagy játék jacht makettel. A lényeg, hogy mindenki lássa: egyszerű munkásként kezdted, de most már tied a fél ország. Kiváló választás azoknak, akik nem félnek egy kis iróniától.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: