2021. 03. 30., kedd, 11:59

Az év egyik legfontosabb meccse jön - Hazai pályán maradhat harcban a döntőért a Diamant

Kedden 18 órától a negyedik mérkőzés következik a női Extraliga rájátszásának elődöntőjében, melyben jelenleg még a Békéscsaba áll jobban, 2-1 arányban vezetik a párharcot. Most hazai pályán maradhatunk még versenyben a bajnoki címért.

Egy hatalmas sikerrel kezdték a párharcot a kaposvári lányok mikor 3-0-ra legyőzték idegenben a Békéscsabát, majd itthon épphogy alulmaradtak (2-3), legutóbbit pedig simán hozta már az ellenfél (3-0). Most itt az esély javítani, és most lehet megmutatni azokat a tartalékokat, kedden 18 órától ugyanis Kaposváron jön a negyedik összecsapás.

 

A döntőben már a Nyíregyháza várja az ellenfelét, miután 3-0 arányban nyerte a párharcot a Vasas ellen, akik így már az éremosztóra készülhetnek. Ha este ki tudjuk harcolni a győzelmet akkor egy mindent eldöntő, 5. összecsapás dönt majd a sorsunkról, és ennek tudatában is készülnek a lányok.

Hatalmas a harc a döntőért - Kaposváron egyenlített a Békéscsaba - GALÉRIA

Hatalmas a harc a döntőért - Kaposváron egyenlített a Békéscsaba - GALÉRIA

Szerda este a Kaposvár Arénában tartották a női röplabda Extraliga elődöntőjének második felvonását, miután vasárnap elképesztő játszmák során 3-0-ra nyertük az első összecsapást. A Békéscsaba így javítani érkezett városunkba, ami sajnos sikerült is nekik, túl későn ébredtek a mieink. Az első két...

A kaposvári csapatunk már most történelmi szezont tudhat maga mögött, hiszen ugyan a tavalyi elképesztő menetelést még keresztbe tudta húzni a járványhelyzet, idén már megmutatták a lányok, hogy mennyi potenciál rejlik bennük. A Magyar Kupában bronzérmet szereztek, amely Kaposvár első női röplabdás érme volt az élvonalban sőt, nemzetközi porondon is megmutathatták tudásukat, a Challenge-kupában a legjobb négy között búcsúztak, ami még magyar csapatnak soha nem sikerült.

 

 

Most már csak a bajnokság van hátra, hajrá csajok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: