2021. 02. 24., szerda, 11:25

Szerda este a döntőért küzdenek a kaposvári lányok Romániában

Szerdán 17 órakor az elődöntő első mérkőzésén a román Alba Blaj otthonában lép pályára az 1. MCM-Diamant Kaposvár női röplabdacsapata, melyet élőben a Digi Sport 2 csatornán követhetünk majd.

A harmadik számú európai kupasorozat történelme során első magyar csapatként a Kaposvár jutott még januárban a legjobb négy közé, ahol az ötszörös román bajnokot, az Alba Blak csapatát kapta ellenfeléül. A lányok már Marosvásárhelyen készültek a napokban, szerda 17 órakor pedig a párharc első felvonását élőben a Digi Sport 2 csatornáján követhetjük.

Elképesztő bravúr! A legjobb négy közé verekedte be magát a Diamant

Elképesztő bravúr! A legjobb négy közé verekedte be magát a Diamant

A tegnapi történelmi győzelmet most megfejelte csapatunk, és a Nitra legyőzésével a Challenge Kupa legjobb négy csapata közé kerültek a lányok!

Összességében nem nekünk áll a zászló, így teher nélkül tudunk majd pályára lépni, ami úgy gondolom, kicsit más szintre emelheti a játékunkat és megmutathatjuk azt, mire vagyunk képesek - nyilatkozott Király-Tálas Zsuzsanna csapatkapitány. 

A magyar bajnokságban többnyire mindenki minket akar megverni és ez ellen kell folyamatosan harcolnunk. Most viszont egy más szituációba kerültünk, s lesz lehetőségünk új dolgokat kipróbálni, valamint lemérhetjük azt is, hogy egy ilyen szintű együttes ellen, mit tudunk elérni. Ha megfelelő hőfokon égünk, akkor megállíthatatlanok vagyunk -– tette hozzá a feladó.

 

A visszavágót március 3-án 16.30-kor rendezik majd a Kaposvár Arénában.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: