2021. 03. 14., vasárnap, 18:18

Elképesztő végjáték – Kaposvári bronzérem a Magyar Kupában

Megszerezte első érmét a Magyar Kupában a Kaposvár női röplabdacsapata, miután elképesztő összecsapáson 3-2 arányban győzte le az Újpest csapatát a bronzmérkőzésen.

Fordulatos, elképesztő izgalmakat hozó mérkőzésen szerezte meg végül a harmadik helyet a Magyar Kupában Kaposvár női röplabdacsapata, melynek több mint 50. éves fennállása óta ez volt az első érme a legrangosabb hazai kupában. A két napos döntőben szombaton alulmaradtak ugyan a Békéscsaba ellen, ám a bronzmérkőzésen már nem engedtek, 3-2 arányban győzni tudtak az Újpest ellen.

A fordulatos összecsapáson az Újpest nagyon jól kezdte a mérkőzést, az első szettet meg is nyerték. Ezt követően Klisura vezetésével egyenlített a Kaposvár és úgy tűnt, innentől már nem is enged többet ellenfelének, de az Újpest rendkívül színvonalas játékkal, szoros végjátékkal újabb szettet húzott be. A Kaposvárnak itt már jönnie kellett, nem is nagyon hibáztak a lányok, így előbb egyenlítettek, majd a döntő szettet magabiztosan, 15-8 arányban behúzták, így megszerezték történetük első bronzéremét a Magyar Kupában.

Óriási teljesítmény, gratulálunk csajok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: