2020. 10. 28., szerda, 10:48

Zsinórban három, pénteken jöhet a Bajnokok Ligája főtáblás

Úgy tűnik nagyon elkapták a fonalat a kaposvári lányok, hiszen röplabdásaink a kezdeti Nyíregyháza elleni botlás óta zsinórban három győzelmet arattak az Extraligában, nem is beszélve a múlt heti Magyar Kupa sikerről. Ám talán az egyik legnagyobb falat még csak most jön, de szerencsére hazai pályán fogadhatjuk a tavalyi BL főtáblás Vasast.

Kaposvári női röpiseink idei teljesítményére se lehet panasz, négy forduló után három győzelemmel és egy vereséggel ott vannak a második helyen, közvetlenül a Békéscsaba mögött. A lányok idén már legyűrték a Balatonfüredet, a Diósgyőrt és az Újpestet is az Extraligában, de talán az idei legnagyobb megmérettetés még csak most jön.

 

A bajnokságban még februárban kikaptunk a Vasastól, amiért pénteken akár revansot is vehetünk

Pénteken 18 órakor ugyanis a Kaposvár Arénába érkezik a tavalyi Bajnokok Ligája főtáblás és Magyar Kupa győztes Vasas Óbuda, akikkel rendre parázs mérkőzéseket szoktak játszani lányaink. Ráadásul most van is miért revansot venni, a legutóbbi bajnoki találkozáskor az előző szezonban hazai pályán kaptunk ki tőlük igaz, azóta a felkészülési tornán elpáholtuk őket, de attól még pénteken jó lenne győzni, hiszen így akár a tabella élén is találhatjuk magunkat.

Ott folytatták, ahol abbahagyták - Simán nyerték első hazai meccsüket a Diamant lányok - GALÉRIA

Ott folytatták, ahol abbahagyták - Simán nyerték első hazai meccsüket a Diamant lányok - GALÉRIA

Február óta nem játszott hazai pályán a Diamant Kaposvár női röplabdacsapata, ám mintha nem is lett volna kihagyás az elmúlt fél évben, úgy játszottak a lányok a Bajnokok Ligáját is megjárt Vasas Óbuda ellen. A Diamant Kupán az ország legjobb csapatai, a Békéscsaba a Vasas, és a házigazda Kaposvár...

Gyerünk csajok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: