2020. 08. 10., hétfő, 11:00

Viszlát lezárás! - Ismét két sávon járható a Hársfa utca

Január óta egyirányú a Hársfa utca déli irányban, ám most, több hónapos munkálatok után végre visszaáll a rend a környéken. 

 

A Közlekedési Központ építésének munkálatai miatt 2020 januárjában lezárták a Hársafa utca egyik oldalát, ezzel pedig déli irányból egyirányúvá tették azt. A lezárásra azért volt szükség, mert a Hársfa utca - Baross Gábor utca - Béla király utca kereszteződésében először kicserélték a közműveket, majd elkezdték kialakítani az új körforgalmat és az erről az oldalról is megközelíthető új felüljárót. 

 

 

A körforgalom a környéken már több hete használatban van, az új felüljáró - kisebb -nagyobb sikerrel - július végén került átadásra, így számítani lehetett rá, hogy végre a Hársfa utcát is megnyitják teljes egészében a forgalom előtt. Így is történt, hiszen augusztus 7-re elkészültek az utolsó útjavítási munkálatok és a hétvégén már átadták teljes egészében az autósoknak. 

Olyannyira készült el az új felüljáró, hogy már az átadás napján felmarták az egyik szakaszát

Olyannyira készült el az új felüljáró, hogy már az átadás napján felmarták az egyik szakaszát

Szerdán jelentették be, hogy július 30-tól adják át a forgalomnak a Béla Király utca új közúti felüljáróját. Már szerda este meg is történt mindez, majd csütörtök délelőtt az egyik szakaszát fel is szedték az új hídnak...

Örültök, hogy ismét rendeltetésszerűen tudjátok használni a Hársfa utcát?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: