2020. 07. 30., Csütörtök, 09:44

Olyannyira készült el az új felüljáró, hogy már az átadás napján felmarták az egyik szakaszát

Szerdán jelentették be, hogy július 30-tól adják át a forgalomnak a Béla Király utca új közúti felüljáróját. Már szerda este meg is történt mindez, majd csütörtök délelőtt az egyik szakaszát fel is szedték az új hídnak...

Akik szerdán a késő délutáni-esti órákban a környéken jártak azok észrevehették, hogy a tervezettnél korábban átadásra került a a Baross Gábor utca és a Béla király utca összekötésére szolgáló, a vasúti sínek felett átívelő híd. 

A felüljáró szerda este már teljes egészében járható volt, mind a két sávot rendeltetésszerűen lehetett használni, ám másnap reggelre mindez megváltozott: a Baross Gábor utca felől egy több, mint tíz méteres szakaszt felmartak, így a csütörtök délelőtti órákban egy munkás irányításának segítségével haladhatott egyetlen sávon a forgalom. 

Ezzel együtt ahogy a bejelentés is szólt, a vasúti átjáróknál az utat mind a két oldalról lezárták, mind az autós, a kerékpáros és a gyalogos forgalom elől. Utóbbiak számára ez így jelenleg kerülő, bár remélhetőleg hamar végeznek majd az átjáróban az átalakításokkal. 

Ti áthaladtatok már az új felüljárón?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: