2024. 04. 02., Kedd, 09:23

Így szállt bele az álló kocsisorba az Audi hétfőn az M7-esen - VIDEÓ

Hétfőn kora este tömegbaleset történt az M7-es autópályán Balatonboglár térségében, melyben 8 autó is érintett volt, és 2 mentőhelikopter is érkezett a sérültekért.

Szerencsére a balesetben csak két fő sérült meg, ők is könnyebben, a mentősök ellátták őket. A helyszínre a balatonboglári, a Somogy KMSZ és a Siófok I-es tűzoltóság autói is riasztva lettek, a mentés alatt teljes útzár volt érvényben. Végül 6 autót kellett elszállítani, 2 jármű önerőből tudta elhagyni a baleset helyszínét.

A BpiAutósok.hu Youtube oldalára közben kikerült egy felvétel is a balesetről, amelyet az egyik autós rögzített, fedélzeti kamerájával. Ezen jól látszik, hogy a feltorlódott autósorba hátulról nagy sebességgel egy fehér Audi csapódik. A sofőrnek még volt annyi lélekjelenléte, hogy a két sáv közé rántotta a kormányt, így csökkentve az ütközés mértékét, de így is csak a szerencsén múlt, hogy mindenki könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Az egyik hozzászóló megemlíti, hogy az Audit egy szlovák nő vezette, aki a balesetet követően sokkot kapott, a szalagkorláton ült, a rendőrök pedig próbálták faggatni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: