2022. 10. 07., Péntek, 13:41

Kikerült egy külső felvétel a balatonszemesi igazoltatásról - Még a rendőrnőt is megtépték - VIDEÓ

Mi is több alkalommal foglalkoztunk már azzal a bizonyos szeptember végi igazoltatással, mikor egy férfi ellenszegülve a rendőröknek, barátnőjével együtt  nem volt hajlandó együttműködni velük.

A történteket ráadásul a férfi rögzítette is és feltette a Youtubera, ahol kapott hideget-meleget. Ezt követően felkereste őket az RTL is, akiknek sikerült ismét egy igen bizarr interjút adnia, melyet követően azt hihettük, hogy már véget ér a sztori, ám ekkor lépett az ügyészség, és hivatalos személy elleni erőszak és becsületsértés miatt nyomozást rendeltek el, és megosztottak egy felvételt is. 

Kamera elé állt az ember, aki pszichopata szolgáknak nevezte a somogyi rendőröket - VIDEÓ

Kamera elé állt az ember, aki pszichopata szolgáknak nevezte a somogyi rendőröket - VIDEÓ

Minden hülyének elmondták a kommentelők azt a férfit, aki múlt héten egy szimpla igazoltatásból csinált kabarét, amikor megkérdőjelezte az egész állam és a nekik dolgozó rendvédelmi szervek létjogosultságát. A Fókusz stábja megpróbálta kideríteni, hogy a férfi és a vele utazó nő vajon miér
New York-i cég alkalmazottjainak nevezte az őt igazoltató somogyi rendőröket, bilincs lett a vége - VIDEÓ

New York-i cég alkalmazottjainak nevezte az őt igazoltató somogyi rendőröket, bilincs lett a vége - VIDEÓ

Szombat este Balatonszemesen közúti ellenőrzés során igazoltattak egy férfit és egy nőt, az esemény azonban érdekes fordulatot vett. A jármű vezetője és utasa a többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó személyazonosságát igazolni - miután törvénytelennek találták azt - ezért a

Mint írják, a megalapozott gyanú szerint, szeptember 24-én, 22 óra után, Balatonszemesen a rendőrök ellenőriztek  autóval közlekedő férfit. Az intézkedés során a férfi többszöri felszólításra sem volt hajlandó igazolni magát, aktív, erőszakos magatartással ellenállt a vele szemben alkalmazni kívánt ruházatátvizsgálásnak, valamint az ezt követő testi kényszernek és bilincselésnek. A férfi a mellkasához szorította a kezeit, azt nem engedte a bilincseléshez hátra helyzetbe húzni, folyamatosan rángatta a karjait megragadó rendőröket, erőszakkal megpróbálta magát kiszabadítani a fogásukból, majd könyökével a rendőr feje irányába ütött, továbbá megpróbálta őt lefejelni, miközben trágár szavakkal szidalmazta a rendőröket.

A férfi szeptember 26-án, este, egy internetes oldalra feltöltötte a rendőri intézkedésről a testkamerájával rögzített videofelvételt, amelyhez olyan bejegyzést tett közzé, amelyben a rendőröket név szerint megnevezve becsmérelte. A gépjármű női utasa a kényszerintézkedés végrehajtását erőszakkal akadályozta, lökdöste és többször megrángatta a rendőrnő karját és a haját is megtépte, miközben trágárkodva szidta a hivatalos személyeket. A nyomozó ügyészség kihallgatta a helyszínen tartózkodó valamennyi tanút, lefoglalta és kielemezte a cselekményt rögzítő felvételeket, majd intézkedett az elkövetők előállítása iránt. Az ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki mindkét személyt és elrendelte őrizetüket.

A büntetlen előéletű gyanúsítottak nem ismerték el a bűncselekmények elkövetését és panasszal éltek az őrizetbe vétel ellen. A nyomozó ügyészség indítványozta a gyanúsítottak letartóztatását, a kényszerintézkedés elrendeléséről ma dönt a Kaposvári Járásbíróság.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: