Marek Marek

2022. 09. 28., szerda, 14:15

New York-i cég alkalmazottjainak nevezte az őt igazoltató somogyi rendőröket, bilincs lett a vége - VIDEÓ

Szombat este Balatonszemesen közúti ellenőrzés során igazoltattak egy férfit és egy nőt, az esemény azonban érdekes fordulatot vett. A jármű vezetője és utasa a többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó személyazonosságát igazolni - miután törvénytelennek találták azt - ezért a rendőrök mindkettőjüket előállították. Az eset mögött egészen bizarr eszmerendszer sejlik fel.

Az igazoltatásról a jármű női utasa felvételt készített, melyet a következő leírással töltött fel a Youtube-ra (részlet):

Szaporodik az UCC adósok névsora. 2022.09.24.-én 22:33-kor szombaton, Balatonszemesen is találkoztunk a New Yorkban bejegyzett MAGYARORSZÁG nevű cég, hitvány és pszichopata (POLICE) szolgáival. Facsemete árubeszerzés közben a szabadnak született, békés, dolgozó magyar embereket zaklatják, a hatályban lévő törvényeket és jogszabályokat NEM ismerik ezek a hitvány, pszichopata (POLICE) szolgák!!! Murvai Zoltán és Turi Bianka agymosott, pszichopata (POLICE) szolgák, úgy gondolták, hogy rozsdás bilincsel próbálnak előállítani engem és Hajnit, csak mert nem voltunk hajlandóak az agymosott állapotuk következtében résztvenni a megélhetési bűnözői cselekményükben, hogy (SZEMÉLYKÉNT) azonosítsuk magunkat Hajnival, ezért a csuklómra, húsba vágásig szorították a bilincset, hogy úgy éreztem levágja a csuklómat !

A történteket az igazoltatott, majd letartóztatott férfi Facebookon is megosztotta - szintén a fenti leírással -, melyhez képeket is mellékelt:

 

A rendőrség sem hagyta szó nélkül a bizarr okfejtést, a következő közleményt adták közre:

Büszkék vagyunk azokra a balatonföldvári munkatársainkra, akik példamutató higgadtsággal és türelemmel kezelték az intézkedésükkel szemben tanúsított szándékos ellenszegülést.

"Felvételt készített a velük szemben intézkedő rendőrökről egy közúti ellenőrzéssel érintett férfi és nő 2022. szeptember 24-én este Balatonszemesen. Az eseménysort rögzítő videót ezt követően – a testület tagjait becsmérlő üzenettel ellátva – a Youtube-ra is feltöltötték. A férfi esetében ez nem egyedülálló: Facebook oldalán több olyan bejegyzés, valamint képsorok is láthatóak, amelyek a rendőrökkel szemben szándékos és provokatív fellépésről tanúskodnak.

A feltöltő a felvétel leírásában valótlanságokat állít.

A tényleges történések szerint – amelynek jelentős része egyébként a felvételen is látszik/hallatszik – a jármű vezetője és utasa a többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó személyazonosságát igazolni, emiatt a rendőrök mindkettőjüket előállították.  Az intézkedés a parancsnoki kivizsgálás alapján szakszerű és jogszerű volt.

Molnár Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány az eseményeket követően köszönetét fejezte ki az intézkedésben résztvevő kollégáinak, akiket parancsnoki elismerésben is részesített."

 

A kommentszekcióban a legtöbben valami ilyesmi véleményen vannak:

 

És persze vannak az egész magyar államot illegitimnek tartó összeesküvés elmélet-hívők, akik még az igazoltatás jogosságát is megkérdőjelezik:

Te mit gondolsz?