2022. 03. 25., Péntek, 12:01

Így fest Joker az új Batman filmben, közzétették a kivágott jelenetet - VIDEÓ

A rendező Matt Reeves már korábban megerősítette, hogy ugyan forgattak egy hosszabb jelenetet a Bűn Bohóchercegével, az végül nem került be a filmbe. Szerencsére úgy döntöttek nem vész kárba, nemrég megosztották a rajongókkal a jelenetet.

A mindössze 5 perces jelenetsor azért nem került be végül a filmbe, mert a rendező elmondása szerint nem nagyon tett volna hozzá a történethez, azon kívül, hogy a rajongóknak biztos felemelkedett volna a pulzusa az új Joker láttán. A jelenetnek ott lett volna egyébként a helye (SPOILER) ahol Rébusz végzett a rendőrfőkapitánnyal, Batman pedig az Arkham Elmegyógyintézetbe megy kicsit nyomozni, hogy kikérdezze Jokert.

A jelenet valóban igencsak erősre sikerült, az új Joker, akit pedig az Örökkévalókból is megismert Barry Keoghan játszik tényleg elég elborultra, és nem kicsit összeégettre sikerült. Valószínűleg egy korábbi küzdelem nyomai láthatók a Denevérember legnagyobb nemezisén, de akár még az “újjászületésekor” történtek is, mikor a savval teli tartályba zuhant egy vörös sisakban. 

A folytatásban, amely ugyan még nincs megerősítve, de a bevételeket látván nagyon csodálkoznánk ha Matt Reeves nem folytatná a sztorit, akár még nagyobb szerephez is juthat a bohóc.

Mit szólnátok hozzá?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: