2021. 03. 30., Kedd, 15:00

Mi, mi, mi mozog a maszkokban? - VIDEÓ

A járvány kezdete óta vita tárgyát képezik a különböző maszkok és azok hatékonysága, netán káros hatásuk, az utóbbi napokban azonban egy merőben új és sokkoló "felfedezés" kezdett terjedni a világhálón. Olyan képek és videók terjednek, melyeknek készítői meleg vizet engednek orvosi maszkokra, majd rázoomolnak az így eláztatott anyagra, amelyben izgő-mozgó, féregszerű fonalak bukkannak fel.

A kommentelők jól elkülöníthetően oszlanak két táborra. A "szkeptikus" tábor egy részének véleménye szerint ezek a valamik apró férgek, amik belefúrják magukat az emberekbe. Van aki továbbmegy és azt mondja, hogy amiket látunk azok igazából “nanobotok”, vagy úgynevezett “Morrgerlon-szálak” melyek a maszkokba vannak “elrejtve”. 

A "racionális" tábor azt mondja, hogy ezek ártalmatlan anyagok, például szövetszálak, mozogni pedig a hőváltozás vagy statikus elektromosság hatására kezdenek. Van olyan vélemény is, mely szerint mivel ezek nem steril maszkok, akár lehetnek bennük apró rovaroktól származó élőlények is, ezek azonban éppilyen eséllyel megtalálhatóak egy sálban, vagy bármilyen hasonló ruhaneműben.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: