74nullanulla 74nullanulla

2020. 07. 20., hétfő, 11:13

Megint ellepték hétvégén a rendőrök a Petőfi sétányt - VIDEÓ

Jelentősen megnövekedett júliusra a rendőrségi jelenlét nem csak a kaposvári Noszlopy soron, de a siófoki Petőfi sétányon is, hiszen szombat éjjel is több száz rendőr ellenőrizte a bulizókat a balatoni bulinegyedben.

Razzia és közterületi alkoholtilalom Siófokon - Jelentősen átalakulhat nyári fővárosunk

Razzia és közterületi alkoholtilalom Siófokon - Jelentősen átalakulhat nyári fővárosunk

Beindult az élet a Balatonon, amit mi sem bizonyít jobban, hogy egyre gyakrabban kell beszámolnunk a magyar tenger partjainál történő eseményekről. Ez alkalommal Siófokot vesszük górcső alá, ahol elég komoly intézkedések léphetnek érvénybe a közeljövőben.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrség és a társszervek bevonásával július 19-ére virradó éjjel, 22 órától 6 óráig ismét összehangolt rendészeti és bűnügyi ellenőrzést hajtott végre Siófok bulinegyedében. A művelet célja a július 17-étől rendezvényterületté nyilvánított Petőfi sétányon elkövetett jogsértő cselekmények megelőzése, felderítése, megakadályozása, illetve megszakítása volt.

A razzia során az egyenruhások a sétány területén és a környező utcákon közel ezer embert ellenőriztek. Helyszíni bírságot két esetben szabtak ki, feljelentéssel négy alkalommal éltek, és további 20 személyt részesítettek figyelmeztetésben. A rendőröknek egy esetben garázdaság gyanúja miatt is intézkedni kellett egy 21 éves ácsi férfivel szemben, akit a Készenléti Rendőrség közelben lévő egységei a bűncselekmény elkövetésén tetten értek, majd elfogását követően a Siófoki Rendőrkapitányságra állítottak elő.