Így segíthetsz az idei Összefogás rászoruló családjain, gyermekein!

2022. 12. 02., Péntek, 12:11

Így segíthetsz az idei Összefogás rászoruló családjain, gyermekein!

Immár hetedik éve segítünk kaposvári és környéki rászoruló családokon és intézményeken, az olvasóink segítsége és önzetlensége még mindig elképesztő!

És ezt nagyon szépen köszönjük is nektek a családok nevében, már most biztosak vagyunk benne, hogy sikerülni fog megannyi örömet okozni nekik, segíteni az életükön és bearanyozni a karácsonyukat! Viszont ha Te is segítenél, és volna ötleted, lehetőséged, miként tudnál jót tenni a Szabó vagy a Kuti család és a Mesevár Óvoda életében, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: 74nullanulla@gmail.com

Üzenet: 74nullanulla Facebook, 74nullanulla Instagram, Oldalüzenet

Személyesen H-P 9.00-17.00-ig: 7400 Kaposvár, Fő utca 2. - 74nullanulla.hu Alapítvány

Többen jelezték, hogy nem értik miért nem lehet megkapni a családok közvetlen címét vagy elérhetőségét.

Ez nagyon egyszerű: ha nyilvános lenne bármelyik, a családok számára ebben az amúgy is nehéz időszakban már teherré válna, napi több száz hívást és üzenetet fogadni, váratlanul megjelenő vendégekre figyelni.

Ráadásul ha nincs koordinálva előfordulhat, hogy a korábban teljesített adomány - például egy mosógép - többször is teljesítve lesz, mert épp mindenki azt akart számukra vinni. Nincs hová tenniük sőt, gondoskodniuk kell az elszállításáról is. Épp ezért érdemes velünk felvenni a kapcsolatot, és tudjuk informálni a legfrissebb történésekről, hiszen egyszerre több százan szeretnének segíteni, így mindig változik, éppen mi van meg és mi hiányzik még.

7 év után, több tucatnyi megsegített családot követően csapatunk már elég tapasztalattal rendelkezik, hogy a tárgyi adománygyűjtést, találkozókat, szállítást, kapcsolatfelvételt, problémákat, felmerülő szükségleteket megfelelően tudja kezelni és koordinálni, hogy minden a helyére kerüljön, segítve, nem pedig terhelve a családokat. Természetesen idén is minden a helyére kerül, és karácsonykor egy videóban tekinthetitek meg, amint az adományotok és minden segítség a családokhoz kerül!

Még egyszer köszönjük szépen a családok nevében is a sok-sok segítséget, keressetek bennünket bizalommal, segítünk!

Pénzadománnyal a következő módokon járulhattok az összefogáshoz:

Utalással:

74nullanulla.hu Alapítvány / 11600006-00000000-84023506

FONTOS! A megjegyzésbe írd be: Adomány

Külföldi utalás esetén:

HU03 1160 0006 0000 0000 8402 3506

FONTOS! A megjegyzésbe írd be: Adomány

Személyesen keressétek a közreműködő partnereket a karkötőkért! 

Garai Léda / Kaposvár, Fő utca 55. - Tallián Gyula utcai bejárattal

Kaposvári Adventi vásár // Kossuth tér

Ha tárggyal vagy egyébbel szeretnétek segíteni, írjatok a 74nullanulla@gmail.com címre, telefonszám és név megadásával! A kisebb csomagokat, tárgyakat gyűjtőpontunkra hozhatjátok: Kaposvár, Fő utca 2.

Köszönjük!

A Nagy Kaposvári Összefogásban résztvevő családok:

Kuti család

Mesevár Óvoda

Szabó család

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: