2021. 03. 02., Kedd, 13:00

Keresed a számodra megfelelő körmöst? - Itt egy kaposvári lány, aki második generációsként viszi tovább a szakmát

Biztosan ti is sokszor figyeltétek a szüleiteket munka közben mikor még fiatalabbak voltatok, vannak olyanok, akikben ezek az élmények olyannyira megragadnak, hogy ugyanazt a hivatást választják, mint a felmenőik. Ez a helyzet Garai Lédával is, aki a középiskola befejezése után nem sokkal édesanyja nyomdokaiba lépett, és jelenleg kézápoló és műkörömépítőként dolgozik Kaposváron. 

Lédát sokszor lenyűgözték az édesanyja által készített csodák még gyerekkorában, ezek hatására jött az ihlet, hogy ő is erre a pályára lépjen, elsajátítja a kézápolás és műkörömépítés csínját-bínját. Ennek hatására iratkozott be a Crystal Nails képzésére, és 2019 nyarán kapta meg a hivatalos oklevelét

Az iskola elvégzése után Léda rengeteg időt töltött édesanyja mellett, hogy minden apró technikai részletet ellessen, ahogy lehetősége adódott gyakorolt, hogy mára a vendégek által kért mintákat igényeik szerint teljesíteni tudja. 

Jelenleg a város egyik frekventált helyén találtok rá, mégpedig a Tallián Gyula utcában, édesanyja és annak fodrász kolléganője mellett kapott asztalt. A szalon barátságos, pasztell színek uralják, betérve pedig kedvesen és mosolygósan fogadnak mindenkit. 

Léda ugyan az elmúlt hónapokban félállásban űzte a szakmát, ám ennek ellenére minden olyan professzionális terméket beszerzett, ami a szakmához szükségeltetik, emellett pedig a vendégek kívánsága szerint rendelkezik az aktuális évszak legkelendőbb árnyalataival. 

Márciustól kezdődően teljes munkaidőben várja új és meglévő vendégeit Kaposváron, az árai barátságosak, foglalni pedig Facebook vagy Instagram oldalán üzenet formájában tudtok. 

Bizalommal keressétek, ha új körmöst szeretnétek találni Kaposváron!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: