2021. 12. 23., Csütörtök, 12:58

Célba értek az adományok, így örültek picik és nagyok – Véget ért a Nagy Kaposvári Összefogás – VIDEÓ

Idén hatodik alkalommal szerveztük meg a Nagy Kaposvári Összefogást, mely során idén is olyan rászoruló családokon és intézményeken segítettünk, ahol tényleg minden adomány jól jön. Idén bemutattuk nektek a Borosán és a Horvai család történetét, meséltünk nektek a Göllei óvodáról, ti pedig megmozdultatok. 2021-ben is megmutatta városunk, hogy ha kell, tényleg össze tudunk fogni, és segíteni, hogy kicsit jobbá tegyük a rászorulók életét, bearanyozzuk kicsik és nagyok karácsonyát. Idén is minden vágyat, álmot és kívánságot teljesítettünk a ti segítségetekkel, melyeket a 74nullanulla csapata házhoz is vitt a családok és az apróságok számára, hogy tényleg boldog legyen az a karácsony!

Hogy kicsit a részletekbe is belemenjünk nagy vonalakban felvázoljuk, tényleg mennyit segítettek adományozóink:

 A Borosán családnál sikerült elintézni a konyha és a fürdőszoba felújítását, a vezetékek kiépítését, vittünk nekik új matracot, egész télre elég tűzifát, rengeteg-rengeteg tartós élelmiszert, és még több gluténmentes finomságot. A karácsonyi ajándékokat meglátva a lányok majd kiugrottak a bőrükből, annyi Peppa malac és Bing nyuszi bújt a csomagokban, hogy hetekig képesek majd mosolyt csalni a picik arcára.

Horváiékhoz is sikeresen megérkeztek az adományozóknak hála az új bútorok, mi egy évre előre rendeztük az internet előfizetésüket, kaptak több százezer forintnyi vásárlási utalványt, de tanszerek, iskolatáskák tekintetében is sikerült teljesíteni a vágyakat. Ugyan karácsonyi ajándékokat nem kértek az ikrek, mi azért megleptük őket, fülessel, egérrel, könyvcsomagokkal, és kedvenc sorozataik apróságaival sikerült bearanyoznunk karácsonyukat.

A Göllei óvodához már segítséget is kellett hívnunk, itt is szeretnénk újra megköszönni a Vatner Kft. segítségét és teherautóját, mellyel sikerült kiszállítani azt a rengeteg játékot, amellyel az apróságokat leptük meg. A kinti és benti játékokon kívül az adományozóknak hála sikerült beszerezni nekik a gyermek wc ülőkéket, a fogmosó poharakat, törülközőket és 20 darab vadonatúj ágyat is!

Ezúton is szeretnénk újra megköszönni a családok nevében is minden adományozónak, segítőnek és cégnek akik bármilyen formában hozzájárultak az idei Nagy Kaposvári Összefogáshoz, hogy most karácsonykor is örömmel jelenthessük ki, minden család és apróság kívánságát sikerült teljesíteni, karácsonyukat igazán bearanyozni! Köszönjük szépen!

Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Minden Kedves Olvasónknak!

Nem mellékesen, idén már veszprémi társoldalunk is tartott összefogást, az ottani adományozás után ITT olvashattok, az ő videójukat pedig itt láthatjátok:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: