2022. 09. 19., hétfő, 12:21

Jó előjelek a kaposvári lányoknál, veretlenül húzták be a nemzetközi tornát

A nyitrai felkészülési tornán négyből négy meccset behúztak a KNRC lányai, így megérdemelten hozhatták haza a tornagyőzelemért járó serleget.

A két napos nemzetközi felkészülési torna első játéknapját a kaposvári lányok két szlovák csapattal, a Nagyszombattal és a Pozsonnyal találkoztak, nekik még szettet sem engedtek, 3:0-ás végeredménnyel húzták be mindkét meccset. Másnap már a cseh Prevov ellen egy kiélezettebb mérkőzést láthatott a közönség, itt azért már két szettet is engedtünk ellenfelünknek, de végül ezt is sikerült behúzni 3:2-es végeredménnyel, majd az utolsó mérkőzésen a házigazda Nyitra volt az ellenfél, akiket szintén 3:0-ra sikerült legyőzni, behúzva így a kupát, megnyerve a nemzetközi felkészülési tornát.

Vincent Lacombe vezetőedző a tornát követően a következőképpen nyilatkozott:

A legfontosabb dolog, hogy mindegyik meccsünket meg tudtuk nyerni. Örülök, mert mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni, az új játékosoknak, a fiataloknak egyaránt és elégedett vagyok a lányok hozzáállásával! Vannak olyan részek, amiken még dolgoznunk kell, de van még 5 hét a bajnokság kezdetéig ezért folytatjuk a megkezdett munkát és szeretnénk továbbra is magas szinten játszani.

Gratulálunk csajok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: