2021. 09. 21., kedd, 10:19

Újra hazai pályán a lányok, nemzetközi tornát tart a Diamant Kaposváron

Három napos nemzetközi tornát szervez szűk egy hónappal az új szezon kezdete előtt az 1. MCM-Diamant női röplabdacsapatunk.

A 2021-22-es szezon október 17-én startol az Extraligában szereplő, a nyáron jelentősen átalakult csapatunk számára, akik a Nyitrai parádés eredmény után most hazai pályán is bemutatkoznak. A Diamant három napos nemzetközi tornát tart Kaposváron, olyan csapatok társaságában mint a szlovén Maribor és a Calcit, valamint az MTK és az Újpest

Épül a keret, 23 éves azeri válogatottal erősít a Diamant

Épül a keret, 23 éves azeri válogatottal erősít a Diamant

Megkezdte az építkezést a következő szezonra az 1. MCM-Diamant Kaposvár női röplabdacsapata. A történelmi szezon után idén is valami hasonlót szeretnének elérni a lányok, ám idén rendesen átalakul a kaposvári keret, számos távozó és érkező is van a kaposvári listán.

Az első mérkőzést pénteken 16 órakor az MTK ellen vívja csapatunk, majd szombaton 11 órakor előbb a Maribor, majd 18 órakor az UTE lesz az ellenfél. A torna zárásaként vasárnap az utolsó mérkőzésen a Calcit ellen lépnek majd pályára a lányok 17.30-kor, akikről tudniillik, hogy idén a Bajnokok Ligájában szerepelnek majd, így valódi erőfelmérőként is tekinthetünk erre a hétvégére.

 

A belépés minden mérkőzésre ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött a Kaposvár Arénába.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: