2021. 08. 26., Csütörtök, 09:00

Külföldi sztárokkal zárja a nyarat a Balatonon, majd visszatér Kaposvárra a TechnoCastle sorozat

A tavaly életre hívott kaposvári partysorozat ugyan a Covid miatt kissé megroppant, de a srácok olyan erővel dobták bele magukat nyáron a munkába, hogy néha még a techno rajongók is csak pislognak egy-egy bulijukat látva.

Mert bizony a tavaly februárban, először a Castello Étterem falai közt megrendezett TechnoCastle némi kényszerszünet után a tavalyi nyár után idén már egészen a Balatonig evezett, hiszen háromszor is ez a név került a Black Magic programlistájára. A srácok a kaposvári arcokon kívül olyan lemezlovasokat csábítottak a Magicbe mint Steve Valentine, a NoNameLeft, Steve Judge, Boatech, Newground vagy épp Richie Ground.

Ennek a felsorolásnak pedig méltó lezárás is dukál, legalábbis ami a Balaton-partot illeti, a srácok pedig egészen Bulgáriáig nyúltak, hogy a techno koronázatlan királyát, Christian Crakent szerezzék meg a szeptember 4-i záróbulira. Mellette még érkezik Dave Colorado, Berti, Krafcsik, Tomo, N Rico és Filippo is, így egy elég változatos éjszakának néz elébe, aki Balatonmáriát választja jövő szombaton.

A nyári szezon után pedig szinte azonnal indítják az őszit is, amit már az eredeti helyszínen, Kaposváron a Castello Étteremben tartanak majd szeptember 17-én. A szezonnyitót a srácok megint nem aprózták el, Mateo & Spirit - többek közt a bulgár Cacao Beach állandó fellépői - érkezik városunkba, hogy felrázza a nyáron igencsak bepunnyadt kaposvári éjszakát. Mellettük természetesen a sorozat megszokott arcai, Krafcsik, Tomo, N Rico és Filippo is a lemezjátszók mögé állnak ám nem csak a zenén lesz ezúttal a hangsúly.

A srácok teljesen egyedi, exkluzív dekort álmodtak meg a helyszínre, így egyenesen a fővárosból szereztek díszlettervezőt, aki olyan varázslatos látványvilágot hivatott létrehozni a Castelloba, amilyennel csak igen ritkán, nagyobb fesztiválokon szokás összefutni.

A srácok tehát nem állnak meg, addig ütik a vasat amíg meleg, és a techno jelenlegi népszerűsége szerint egy ideig még láthatjuk a TecnoCastle nevet Kaposváron!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: