2020. 02. 02., vasárnap, 19:00

Új helyszínen, vadiúj bulisorozattal rázná fel a kaposvári éjszakákat a TechnoCastle

TechnoCastle névre keresztelték a város legújabb partisorozatát, melyhez nagy reményeket fűznek. 

Február 14-én tartják majd az első megmozdulást, ráadásul nem is egy megszokott helyen, hiszen a Castello Étterem ad majd otthont a bulinak. A helyszínt viszont nem úgy kell elképzelni, hogy majd az asztalok között lesz a tánctér akár csak egy falusi bálban, a srácok elég nagy energiát és nem kevés pénzt feccoltak a helyszín megfelelő kitupírozásához, így a fény és hangtechnikával, a dekorral és az elrendezéssel biztosan nem lehet majd bajunk.

 

 

Ahogy a résztvevőkkel sem, a partisorozat nevéből ki lehet következtetni milyen vonalon fog mozogni az éjszaka - khm techno - melynek képviselői pénteken Christopher - a Horizon formáció tagja, hazai szinten az egyik legfelkapottabb DJ itthon a maga műfajában és a Rádió1 WORLD IS MINE Radio Show állandó vendége -, Krafcsik, Tomo és N Rico lesznek. A belépőket a srácok 1500-ért vesztegetik elővételben, amelyek csupán korlátozott számban elérhetők, így akit felcsigázott a Raktár utcai buli Valentin napon, annak ajánlott időben beszereznie a karszalagját.

 

 

A srácok annyit már elárultak nekünk, hogy a buli nem egyszeri alkalom lesz, több hónapra előre megtervezték már a megmozdulásokat, megpróbálják kicsit felrázni a kaposvári éjszakákat. Mondjuk alaposan ráfér, így nagyon jól teszik. Arról már nem is beszélve, hogy hozzánk vágtak néhány belépőt, amelyeket úgy gondoltuk, köztetek sorsolunk majd ki nyereményjáték formájában, melyekért ITT lehet játszani.

 

A rendezvény eseményét és a részleteket pedig ITT találjátok.

Jó bulizást!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: