2020. 02. 12., Szerda, 10:09

Minden készen áll - Pénteken új helyszínen, új partisorozat indul Kaposváron

Bár többen is próbálták a srácok szerint szabotálni a TechnoCastle első megmozdulását városunkban, a szervezők végül hiánytalanul felkészültek a pénteki eseményre.

Visszalépő sztárvendég, álhírek a hiányos engedélyekről, hazug szóbeszédek… A szervezőket érték rendesen a támadások minden fronton, ám szerintük mindez csak azt jelzi, hogy a konkurenciák tartanak az új partisorozattól, ami február 14-én a Raktár utcai Castelloból indul majd útjára.

Talán a headliner váltásával nem is jártak rosszul a srácok, miután az előző meghívott stílusosan alig másfél héttel a buli előtt mondvacsinált dolgokra hivatkozva visszamondta az eseményt - próbálta volna meg ezt eljátszani a régi időkben -, sikerült első alkalommal Kaposvárra csábítani a rawe formáció hercegnőjét, Victoria Franchest. A csapat egyik tagja sem lépett még fel városkánkban, a TechnoCastle viszont gondoskodott róla, hogy eddig még nem hallott újdonságot szolgáltassanak pénteken a Raktár utcában.

A srácok azonban nem csak az ütemek, hanem a látvány szempontjából is kimaxolták a komplexumot, az első képekből kiindulva a fény és hangtechnikával, de még az italpultokkal sem lesz gond, így minden készen áll, hogy megteljen pénteken a Castello, és útjára induljon a TechnoCastle, és végre valami frissességet vigyenek az amúgy elég lagymatag kaposvári éjszakába.

Ha pedig nyernél rá két jegyet ne habozz, játssz velünk értük ITT!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: