2021. 05. 11., kedd, 10:41

Kezdődnek az útlezárások, szerdán érkezik a Tour de Hongrie mezőnye Kaposvárra

Vélhetően szerdán 17 óra körül futnak be Kaposvárra.

A városban a napokban már megkezdték a felkészülést, zajlanak az előkészületek, díszítési és útfelújítási munkálatok lepték el a várost, hogy minden tökéletes legyen az érkező versenyzők számára. Keddtől pedig megkezdik a város egyes részeinek a lezárását is, ezeket szedjük most rendbe, hogy senkit ne érjen meglepetésként egy-egy behajtani tilos tábla.

A Vásártéri után felmarták az Áchim András utcát is

A Vásártéri után felmarták az Áchim András utcát is

Pénteken számoltunk be róla, hogy meglepő gyorsasággal felmarták a Vásártéri út egy részét, így óvatosan kell közlekedni a környéken. Mára a munkagépek már az Áchim András utcánál tartanak.

 

A Bereczk Sándor utca és a Vár utca közötti szakaszt már kedd déltől elzárják a forgalom elől, szerda este 9-ig nem lehet arra kószálni.

 

 

A Vásártéri utat szerdán reggel 9 órától fogják lezárni egészen este 8-ig.

 

 

Mikor a versenyzők a Jutai út felől városunkba érkeznek (ez várhatóan szerda 17 és 18 óra között fog megtörténni), az áthaladásukig időszakosan lezárásra kerül az útvonaluk. Ez körülbelül 15-20 percet vehet igénybe az első és az utolsó versenyző és kísérőkocsijuk elhaladásáig a Jutai úton, Vásártéri úton, Áchim András, Baross Gábor, Hársfa, Guba Sándor utca valamint a 61-es főút egy szakaszán.

Mérgelődés helyett inkább menjünk, és szurkoljunk a kerékpárosoknak, hiszen nem túl gyakori, hogy egy ilyen rangos kerékpárverseny érintse városunkat!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: