2021. 05. 10., hétfő, 13:04

A Vásártéri után felmarták az Áchim András utcát is

Pénteken számoltunk be róla, hogy meglepő gyorsasággal felmarták a Vásártéri út egy részét, így óvatosan kell közlekedni a környéken. Mára a munkagépek már az Áchim András utcánál tartanak.

A Vásártéri útnál nem állt meg a felújítási munkálat, a gépek átköltöztek az Áchim Andrásra, ahol még a körforgalom előtti szakaszon kezdték meg a felújításokat. A híd alatt és azt követően is több szakaszt felmartak mindkét irányba, a táblák pedig megint nem túl feltűnően lettek kihelyezve, így már többen is szívhatták a fogukat mikor figyelmetlenül beledurrantottak a lyukakba. 


Felmarták a Vásártéri utat, de elfelejtették kitáblázni - Vigyázzatok!

Felmarták a Vásártéri utat, de elfelejtették kitáblázni - Vigyázzatok!

Feltehetően a Tour de Hongrie miatt javítják a Vásártéri út burkolatát, melynek során felmarták az utat, a feltöltést azonban még nem végezték el. Az egész napos eső feltöltötte a lyukakat, figyelmeztető táblákat pedig nem helyeztek ki, vigyázzatok ha arra jártok!

A munkagépek folyamatosan dolgoznak, mindig más és más sávot lezárva így a forgalom elől, óvatosan közlekedjetek a környéken! Ne feledjétek, a következő napokban a Tour de Hongrie miatt útlezárásokra és korlátozásokra kell számítani, ezekről ITT írtunk bővebben:

Május 12-én több fontos útvonalat is lezárnak Kaposváron

Május 12-én több fontos útvonalat is lezárnak Kaposváron

Május 12-én rendezik meg hazánkban a Tour de Hongrie bicikliversenyét, melynek első szakasza Kaposváron ér majd véget. Ennek következtében jeletős útlezárásokra kell számítani nem csak a verseny napján, de még azt megelőzően is. Az érintett szakaszok többek között a Jutai út, a Vásártéri út, a Guba...

Óvatosan a környéken!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: