2021. 04. 08., csütörtök, 09:23

Szaladjatok a boltba, már a kirakatokban a 90 ezer forintos okosmaszk!

Minden iparág kitermeli a maga totál felesleges termékeit, és ez alól a maszkok sem képeznek kivételt. Mindig lesz pár hülye, aki még drágább - és így még "különlegesebb" - megjelenést szeretne magának, mutatva a világnak, hogy ő mennyire egyedi. Erre a pszichológiára épit a Black Eyed Peas alapítójának, Will.I.am új  maszkja, amit 90 ezer forintnak megfelelő összegért lehet beszerezni.

Ő persze nem a pénzéhségével indokolja a piacradobást, így nyilatkozik a maszkról:

Sci-fi időket élünk, de még a tegnap maszkjait viseljük. Ezért szerettem volna egy olyan maszkot készíteni, amely megfelel annak a korszaknak, amelyben élünk.

A bluetooth okosarcmaszk egyébként rendkívül nagy tudású: rendelkezik HEPA-szűrővel, többsebességes ventilátorok vannak benne, na meg zajszűrős fejhallgató és még LED-lámpa is.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by i.am/will (@iamwill)

 

Mi, mi, mi mozog a maszkokban? - VIDEÓ

Mi, mi, mi mozog a maszkokban? - VIDEÓ

A járvány kezdete óta vita tárgyát képezik a különböző maszkok és azok hatékonysága, netán káros hatásuk, az utóbbi napokban azonban egy merőben új és sokkoló "felfedezés" kezdett terjedni a világhálón. Olyan képek és videók terjednek, melyeknek készítői meleg vizet engednek orvosi maszkokra,...

Nekünk csóringereknek meg maradnak a  Morgellon férges maszkok.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: