2021. 03. 12., péntek, 14:24

A Magyar Kupáért játszanak hétvégén a Diamant lányok

Története során először került be a Magyar Kupa legjobb 4 csapata közé női röplabdacsapatunk.

Még februárban a Vasas Óbudán keresztül vezetett az út a legjobb négy közé, ahová a kaposváriakon kívül az Újpest a Nyíregyháza és a Békéscsaba került. Utóbbi egyesület ellen kell majd kivívniuk lányainknak a döntőbejutást, amely nem lesz azért túl egyszerű feladat, legutóbbi két találkozásunkkor például alul is maradtunk, ám Szasa Nedeljkovics vezetőedző nem így tekint az előttük álló megmérettetésre: 

Már a négy közé kerüléssel is klubrekordot állítottunk fel, de ezzel még nem laktunk jól, és szeretnénk tovább javítani az eredményen. Nagy kihívás ez a számunkra, de nagyon motiváltak vagyunk, és ha elhisszük, hogy sikerülhet a döntőbe kerülés, akkor ezt meg is valósíthatjuk. Mindegyik csapat számára nagy lehetőség ez, és a csabaiak ellen igazi ki-ki mérkőzésre, egy hosszú csatára számítok. Azt ígérhetem, hogy taktikailag és mentálisan is alaposan fel fogunk készülni ellenfelünkből

 

A szombati mérkőzést 19 órától az M4 Sporton lehet majd élőben követni amelyet a budapesti Ludovika Arénában rendeznek. Ha sikerül legyűrni a Békéscsabát, akkor az Újpest-Nyíregyháza meccs győztesével játszunk a döntőben, amelyet vasárnap 19 órától tartanak.

 

És miért ne sikerülne? Hajrá csajok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: