2021. 03. 09., Kedd, 10:03

Magyar helyszínek a központban az új Marvel sorozatban?

Most, hogy új életet leheltek a WandaVision sorozattal a Végjátékot követően a Marvel univerzumba, futószalagon érkeznek majd az újabbnál újabb szuperprodukciók.

A második ilyen a sorban a Sólyom és a Tél Katonája lesz, amely sorozat értelemszerűen Amerika Kapitány két bajtársának újabb kalandjait hivatott bemutatni, immár a Kapitány nélkül. Azt a korábbi filmekben már észrevehettük, hogy a két főszereplő közt nagyon jól működik a kémia, ezért is örültek a rajongók mikor kihirdették a közös sorozatukat.

A Disney+ oldalán március 19-én debütáló sorozat az előzetesek után most új karakterplakátokat is kapott, melyeken jól felfedezhetőek Magyarország ikonikus épületei, mint a Parlament vagy a Budai Vár, amely azért is érdekes, hiszen a sorozatot elméletileg Csehországban forgatták, és az előzetesekben se véltünk felfedezni magyar utcákat.

Előfordulhat, hogy csak bakiról van szó, bár a Marvel marketingesei nem nagyon szoktak hibázni, sokkal inkább valószínű, hogy valamiképp csatlakozni fog a történet Magyarországhoz is.

Szerintetek?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: