2019. 07. 23., Kedd, 10:00

Nem lassít a Marvel - Jön a női Thor, a Penge reboot és Angelina Jolie is

Már hónapokkal ezelőtt túlestünk a sokkon, amit a Marvel filmes univerzum elmúlt 11 éves szakaszának lezárásaként a Bosszúállók: Végjáték okozott nekünk, és rágtuk a körmünket azért, hogy vajon lesz e élet Vasember után. A san diego-i Comic Conon kiderült, hogy lesz bizony!

Tíz új projektet mutattak be a Marvel színpadán, ebből 5 film 5 pedig sorozat lesz, amelyeket majd az ősszel induló Disney+ fog sugározni, és ami országunkban egyelőre még nem lesz elérhető. De inkább kezdjük az örömhírekkel.

A negyedik fázist az önálló Fekete Özvegy film kezdi meg, 2020. április 30-án, mely a Polgárháború utáni életet mutatja majd be. A Budapesten is játszódó film főgonosza ezúttal a Kiképző lesz, akit nem lesz könnyű legyűrnie Natashának. Ezt egy sorozat fogja majd követni a Falcon and the Winter Soldier, ami a Végjáték eseményei után fog már játszódni, és Sólyom, valamint a Tél Katonája hétköznapjait mutatja be, miközben a visszatérő Zemo báró ellen fognak küzdeni 2020 őszétől.

Aztán jön az első eredeti filmes projekt az Eternals 2020. november 6-án, mely egy olyan, a Földünk védelmére érkező hallhatatlan idegenekből álló csapat, melynek tagjait Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh) és Angelina Jolie (Thena) alakítják majd!

2021. február 12-én aztán megismerhetjük az első ázsiai szuperhőst a Marvelnél, a Shang Chi and the Legend of the Ten Rings során, ugyanezen év tavaszán pedig Vízió és Skarlát Boszorkány kap egy önálló sorozatot WandaVision címmel. Május 7-én aztán robban a bomba, a Doctor Strange második része megnyitja a Marvel Multiverzumát, a Multiverse of Madness című filmmel. Ezt Loki saját sorozata követi majd tavasszal, majd nyáron jön a What If..?, a stúdió első animációs sorozata. 

A sort ősszel Sólyomszem saját sorozata zárja, míg a filmek terén a 2021. november 5-re beharangozott Thor: Love and Thunder érkezik, mely során visszatér a Natalie Portman által alakított Jane Foster mint a női Thor!

Ezenkívül premier dátumokat nem kapó, de jelenleg futó projektekről esett szó, így már tudjuk, hogy Penge is csatlakozik az univerzumhoz egy reboot és Maheshala Ali formájában, de érkezik a Galaxis Őrzői 3., Marvel Kapitány 2., Fekete Párduc 2., Pókember 3., a Fantasztikus Négyes reboot és egy Mutánsok néven futó film is, ami nagy valószínűséggel a várva várt X-Men Marveles kiadása lesz.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: