Adventi vásár ugyan nincs, de forralt bort már lehet szürcsölni a Kossuth téren!

2020. 12. 09., Szerda, 13:36

Adventi vásár ugyan nincs, de forralt bort már lehet szürcsölni a Kossuth téren!

Legalábbis attól néhány lépésnyire. A járványhelyzet következtében hozott intézkedések nem teszik lehetővé, hogy Kaposváron adventi vásárt lehessen rendezni, így az évek óta jól bevett hagyományokat mint a forralt borozás a Kossuth téren, a fotózkodás a karácsonyi fények bűvöletében az idei évben el kellett feledni. Viszont a Cafe Noirnak hála, nem mindenről kell lemondanunk.

Hiszen a Noszlopy sort november közepe óta egyedül képviselő Noir alkalmazkodott, és termékeit elérhetővé tette elviteles formátumban. Mától lehet náluk kapni reggeltől este 7-ig forró italokat, legyen szó kávéról, forró csokiról vagy bármilyen finomságról, amely az itallapjukon megtalálható. Ezekkel a kézben már-már karácsonyi hangulatba lendíthetjük magunkat, ha a Kossuth tér fényei közt bóklászunk.

Ám a december nem múlhat el forralt bor nélkül, ezt pedig pontosan tudják a Noirban is, így szélesítve a palettát, kidíszítve a teraszt és alkalmazkodva a karácsonyi hangulathoz a csajok saját forralt borokkal várnak titeket. A kínálatban szerepel aszalt szilvás és szedres-áfonyás vörösbor, valamint almás-fahéjas fehérbor is, amelyek mindegyike tökéletesen passzol egy-egy késő délutáni sétához a kidíszített belvárosban.

Ha pedig nagyon ráállnánk, és ezért a fejünkbe szállna a nedű kérhetünk mellé a csajoktól egy zsíroskenyeret is lilahagymával, hogy ne nagyon térjünk el a hagyományos somogyi megszokásoktól. Ha legalább már vették a fáradtságot és feldíszítették nekünk a belvárost gyönyörködjünk benne, akár egy-egy finom forralt bort szürcsölgetve.

Mi is így tettünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: