2020. 11. 17., kedd, 09:41

Korábban a barátnőjét kínozta, most lefejezett egy kecskét - Úgy tűnik, a kaposvári remete végzett a Kutyatár Rozijával

Múlt héten számoltunk be róla, hogy a Kutyatár Egyesület kecskéjének levágták a fejét, amit az akkor még ismeretlen tettes magával is vitt. Azóta rengeteg helyről kaptunk információt annak megerősítéseképp, hogy a tettes az a férfi volt, akit kaposvári remete néven tartanak számon a városban. A férfit korábban 3 év 6 hónap börtönbűntetésre ítélték, viszont ez még nem jogerős, így követhette el most az újabb bűncselekményt. 

2019-ben a Somogy Megyei Főügyészség sajtóközleményben számolt be a Kaposvár közelében történt megdöbbentő esetről, melyben egy fiatal férfi egészen kegyetlen módszerekkel kínozta élettársát, akivel egy félig földbe vájt, komfort nélküli helyiségben éltek. Az említett eset alkalmával közölte a fiatal nővel, hogy ő az ördög, akit addig fog ütni, amíg meg nem hal. 

Ebben a kaposvári lyukban kínozta élettársát a 27 éves férfi, majd ruha nélkül az utcára dobta

Ebben a kaposvári lyukban kínozta élettársát a 27 éves férfi, majd ruha nélkül az utcára dobta

Sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértése és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség egy büntetett előéletű, 27 éves férfi ellen, aki durván bántalmazta, majd meztelenül kizárta otthonról az élettársát. 

A nő kezeit megkötözte, összeverte, cigarettacsikket nyomott el a combján, majd hajnalban ruhátlanul kihúzta az épület elé, és újabb bántalmazás után sorsára hagyta.

Ezt követően márciusban a férfit szabadlábra helyezték, tettét azzal indokolta, hogy a nőt annak elmeállapota miatt ütötte meg, erről az ATV Híradójának beszélt. 

Elmesélte történetét a Kaposvár melletti vályogházban megkínzott lány

Elmesélte történetét a Kaposvár melletti vályogházban megkínzott lány

Mint arról decemberben beszámoltunk, egy 27 éves férfi brutálisan megkínozta barátnőjét Kaposváron. A fiatal lány egyetemi tanulmányait is megszakította, hogy barátjának kültelki kunyhójába költözzön, a szerelem helyett azonban életre szóló lelki sebeket szerzett. A férfi megkötözte,...

Azt mondta, hogy elveszi a fényt, ami az élet; hogy ő az 56, meg a 6, és ide tart a többi 50 ördögtársa is. Azóta is ilyen üzenetekkel bombáz: az ördögről, hogy ő találkozott Jézussal, és Istennel kapcsolatban van.

- nyilatkozta az elengedett férfi.

2020 május közepén került ismét letartóztatásba a 28 éves kaposvári férfi, mivel többek között megszegte a rá kiszabott távoltartási parancsot, a bíróság ugyan első körben nem rendelte el a férfi letartóztatását, ám az ügyészség fellebbezett a végzés ellen, aminek végül helyt is adtak.

Kiderült hány évet kaphat a Kaposvár mellett megkínzott lány exbarátja

Kiderült hány évet kaphat a Kaposvár mellett megkínzott lány exbarátja

Tavaly decemberben látott napvilágot a történet, miszerint egy 27 éves férfi brutálisan megkínozta barátnőjét Kaposváron. A fiatal lány egyetemi tanulmányait is megszakította, hogy barátjának kültelki kunyhójába költözzön, a szerelem helyett azonban életre szóló lelki sebeket szerzett. A...

Október elején elsőfokon a bíróság 3 év 6 hónap börtönbüntetést szabott ki a férfire, ám ítéletükkel szemben az ügyészség súlyosbításért fellebbezett. Akkor a vádlott és védője 3 nap gondolkodási időt kért a jogorvoslati nyilatkozat megtételére, így a döntés még nem volt jogerős, azóta pedig nem érkezett pontos információ arról, hogy milyen végső büntetést szabtak ki a férfire, ezért lehetett az, hogy múlt csütörtökön szabadlábon volt. 

Ez már tényleg beteg - Lefejezték a Kutyatár egyesület kecskéjét

Ez már tényleg beteg - Lefejezték a Kutyatár egyesület kecskéjét

Az elkövető ráadásul el is vitte a megcsonkított állat fejét, az egyesületnél nem akarják elhinni a történteket.

A brutális, sokakat megdöbbentő állatkínzás alkalmával a férfi betört a kaposvári Kutyatár Egyesület birtokára, és ott kegyetlenül vetett véget Rozi, a kecske életének, levágta az állat fejét, majd azt később magával is vitte, tetemét vérbe fagyva hagyva hátra. A rendőrség hamar nyomozásba kezdett az ügyben, vasárnap estére elfogták a tettest.

 

 

Információink szerint Rozi nem az első áldozata volt a férfinek, hiszen a külvárosi földbe vájt viskóját több kecske levágott fejével is körülvette. Városunkban több állattartót is felkerestek a rendőrök, hogy földjeikről, telephelyeikről tűntek-e el kecskék vagy tapasztaltak-e hasonló brutális állatkínzást az elmúlt hónapokban. 

 

Reméljük ez alkalommal már rács mögött tartják a férfit, ekkora bűnlajstrom már talán elég lesz hozzá...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: