2020. 06. 05., Péntek, 13:03

Elmesélte történetét a Kaposvár melletti vályogházban megkínzott lány

Mint arról decemberben beszámoltunk, egy 27 éves férfi brutálisan megkínozta barátnőjét Kaposváron. A fiatal lány egyetemi tanulmányait is megszakította, hogy barátjának kültelki kunyhójába költözzön, a szerelem helyett azonban életre szóló lelki sebeket szerzett. A férfi megkötözte, összeverte őt, cigarettacsikket nyomott el a combján, majd ruhátlanul kihúzta az épület elé és sorsára hagyta. Az RTL Klub műsorában, a Fókusz csütörtöki adásában most megszólalt a megkínzott Viktória.

Május elején szabadlábra helyezték a férfit aki, azonnal megkereste Viktóriát Facebookon, ezért újra elfogták, de nem tartóztatták le, így továbbra is szabadlábon van. Az ATV-nek azt nyilatkozta, valóban megütötte a nőt, de „csak” azért, mert képzelgései voltak.

Azt mondta, hogy elveszi a fényt, ami az élet; hogy ő az 56, meg a 6, és ide tart a többi 50 ördögtársa is. Azóta is ilyen üzenetekkel bombáz: az ördögről, hogy ő találkozott Jézussal, és Istennel kapcsolatban van 

- mesélte a férfi.

A nő most viszont az RTL Klubnak adott nyilatkozatában a következőket mondta: 

 ...Aztán egy éjjel arra ébredt, hogy a férfi ráült, és azt mondta, ő az ördög, ő maga pedig az Isten. „És nagyon régóta vár arra, hogy velem végezzen, és hogy napok óta tervezi, hogy hogyan fog megölni”. A férfi ezután elkezdte ütni, folyamatosan verte, és elnyomta a cigarettát a combján. A következő emléke már az, hogy húzza ki a házból, és mindene fáj. Kint esett az eső, és Viktória feladta, úgy érezte, ezt nem fogja túlélni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: