2020. 10. 09., péntek, 12:48

Kiderült hány évet kaphat a Kaposvár mellett megkínzott lány exbarátja

Tavaly decemberben látott napvilágot a történet, miszerint egy 27 éves férfi brutálisan megkínozta barátnőjét Kaposváron. A fiatal lány egyetemi tanulmányait is megszakította, hogy barátjának kültelki kunyhójába költözzön, a szerelem helyett azonban életre szóló lelki sebeket szerzett. A bírósági tárgyalás a végéhez közeledik, személyi szabadság megsértése és könnyű testi sértés vétsége miatt szabtak ki büntetést a férfire.

Elmesélte történetét a Kaposvár melletti vályogházban megkínzott lány

Elmesélte történetét a Kaposvár melletti vályogházban megkínzott lány

Mint arról decemberben beszámoltunk, egy 27 éves férfi brutálisan megkínozta barátnőjét Kaposváron. A fiatal lány egyetemi tanulmányait is megszakította, hogy barátjának kültelki kunyhójába költözzön, a szerelem helyett azonban életre szóló lelki sebeket szerzett. A férfi megkötözte,...

Mint az a vádiratban is szerepel, a vádlott és a sértett egy földbe vájt, az alapvető higiéniai körülményeket nélkülöző helyiségben élt. A fiatal nő könnyen befolyásolható személy, aki felnézett a vádlottra és teljesítette az utasításait.

 

 

A vádlott 2019. május 6-án bántalmazta a sértettet, megkötözte kezeit, majd kihúzta a ház elé, ahol sorsára hagyta az esős időjárásban, a lakásba nem engedte vissza. A nő ezek után hiányos öltözetben elmenekült, majd egy, az erdő közelében lakó személytől kért segítséget, aki értesítette a rendőröket.

 

A bíróság most 3 év 6 hónap börtönbüntetést szabott ki a férfire.

Az elsőfokú bíróság ítéletével szemben súlyosbításért fellebbezett az ügyészség, a vádlott és védője 3 nap gondolkodási időt kért a jogorvoslati nyilatkozat megtételére, így a döntés még nem jogerős.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: