2020. 10. 22., Csütörtök, 09:37

Szinglik figyelem! Elstartolt a Facebook társkeresője

Két éve lengette be a Facebook, hogy elindítja társkereső szolgáltatását, mostanra pedig szinte minden kiderült róla a kinézettől a működésig. A tényleges indulás nagy napjára azonban a mai napig kellett várni, de ennek vége! 2020 október 22-én Európa összes országában, így Magyarországon is elindult a Facebook Társkereső, a Dating.

A szolgáltatás az okostelefonos Facebook-applikációban érhető el. A társkereső persze nem egyszerre aktiválódik mindenkinél, így beletelhet pár napba, míg az összes felhasználó használni tudja, de ha nálad már okés, akkor csak rá kell klikkelned a jobb felső sarokban található ☰ ikonra, és már indulhat is a vadászat!

A Dating felületén saját profilt kell létrehozni, de elég csak a keresztnevünket és a korunkat megadni néhány fotó kíséretében. Ezután a Facebook feltesz egy rakás kérdést hogy feltérképezze az érdeklődési körünket, hogy aztán olyan jelölteket tudjon ajánlani, akikkel hasonló az ízlésünk. Nem kell félni, hogy minden ismerősünk látni fogja a ténykedésünk, hiszen csak azok látnak minket, akik szintén reggeltek a keresőre.

Sőt, bizonyos ismerőseinket vagy akár exeinket le is tilthatjuk, de használhatjuk a "Secret Crush" lehetőséget is, ha valakiért oda meg vissza vagyunk. Utóbbi nem kap erről értesítést, hacsak nem ő is beállította ugyanezt.

Nem kell megvárnunk a párba állást, mint a Tinderen, azonnal felvehetjük a kapcsolatot a kiszemelttel.

Te próbáltad már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: