2018. 08. 07., kedd, 09:44

Aggódhat a Tinder! - Így fest a Facebook új társkeresője!

Mark Zuckerbergék visszatértek a gyökerekhez, hiszen elmondásuk szerint anno még azért hozták létre a Facebookot, hogy könnyebben tudjanak csajozni az egyetemen. Nos, nem pont ez sült ki az ötletből, hiszen mára a világ legnagyobb közösségi oldalává avanzsált, viszont most úgy döntöttek, az eredeti tervet is megvalósítják.

Még májusban számoltunk be az F8 konferenciáról, ahol már megszellőztették, hogy lesz egy társkereső funkció is a Facebookban, amely azonban el fog térni a Tindertől. Fontos funkció lesz például, hogy ismerőseink nem fogják látni, hogy épp párt keresünk, hiszen csakis olyanok előtt jelenik majd meg profilunk, akik nem az ismerőseink, mégis sok a közös bennünk. A Tinderrel ellentétben itt nem az egyéjszakás kalandokon van a hangsúly, inkább tartós, értékes kapcsolatok kialakítását szeretnék elősegíteni, bár azt még mindig nem értjük, hogy akarják ezt majd kordában tartani.

 

 

Nagy szavak voltak ezek a fejlesztőktől, amiket már-már el is feledtünk, viszont most hirtelen előbukkantak a tesztverzió első képkockái. A Facebook már a belső körökben elkezdte terjeszteni az új funkciót, megkérve az alkalmazottakat, hogy hamis adatokkal regisztráljanak, hogy tudjanak már miből építkezni. Első infók szerint a folyamat már hiba nélkül végigfut, megadhatjuk melyik nemhez vonzódunk, milyen neműeket keresünk, valamint, hogy hol szeretnénk épp párt találni.

 

 

A társkeresők most aztán tényleg felköthetik a gatyát, hiszen egy rendkívül erős konkurenciával kell majd számolniuk a Facebook személyében, főleg akkor, ha tényleg patentul összerakják ezt a funkciót a fejlesztők.

 

Ki fogja kipróbálni?

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: