2019. 09. 09., hétfő, 10:43

Tényleg megcsinálták! Elindult a Facebook társkereső funkciója

Útjára indult a Dating, a legnagyobb közösségi oldal új, saját ismerkedős alkalmazása.

Emlékeztek még, mikor tavaly meglepődve számoltunk be Zuckerberg váratlan bejelentéséről, miszerint a Facebook a Tinder útjára kíván lépni és ismerkedős funkciót invesztál alkalmazásába? Ezidáig csend volt a randis fronton, ám csütörtökön hirtelen előtűnt a Dating egy rakás olyan funkcióval, amely tényleg megkönnyítheti az ismerkedést.

 

 

Az ismerkedési felület nem külön appot kapott, csupán egy külön fület, amelyet a Facebook mobilos alkalmazásából tudunk elérni. A Datingen külön profilt kell létrehoznunk amelyet csak a funkciót használók láthatnak, így nem kell minden ismerősünk orrára kötni, hogy épp társat keresünk. Innentől kezdve lehetőségünk van ismerőseink ismerőseivel, valamint ismeretlen személyekkel is ismerkedni, érdeklődési köreink, aktivitásunk valamint kedveléseink alapján.

 

 

Saját ismerőseidet nem ajánlja majd fel az app, mindössze 9-et jelölhetsz meg közülük, akikkel többet is szeretnél, ezt viszont csak akkor tudják meg, ha ugyanígy jelölnek meg téged. Ha pedig két Dating felhasználó épp ugyanarra az eseményre készül elmenni, az algoritmus összeköti őket, hogy ez bizony egy jó alkalom lenne az ismerkedésre. Ha pedig randiig jutunk, biztonsági okokból megoszthatjuk családtagjainkkal, hogy kivel megyünk, és akár élőben követhetik is majd a pozíciónkat, nehogy baj legyen.

 

 

A Dating teljesen ingyenes lesz, reklámok nélkül, mára már 20 országban pedig elérhetővé is vált. Európában a következő hónapokban kezdődik az aktivizálás, ekkora már valószínűleg egy sokkal csiszoltabb felületet kapunk a visszajelzések hatására.

 

Kipróbálnátok? 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: