2020. 09. 30., Szerda, 10:24

Csütörtökön kezdik meg az idei menetelést a Diamant lányok

A tavalyi bajnokesélyes csapatunk csütörtökön 18 órakor a Nyíregyháza csapatával csap össze.

Az elmúlt szezonbeli menetelésüket a bajnoki címért sajnos keresztbe húzta a járványhelyzet, ám a keret csak tovább erősödött, így nincs kétségünk afelől, hogy a kaposvári lányok idén is a bajnokesélyesek közé tartoznak. Nem lesz viszont könnyű a kezdés, hiszen egyből Nyíregyházára utaznak majd, ahol október elsején 18 órakor kezdődik az összecsapás.

Arra se kell már sokat várni, hogy hazai pályán drukkolhassunk nekik, hiszen október 10-én szombaton, 18 órakor mutatkozik majd be bajnokin a kaposvári csapat saját közönsége előtt, mikor a Balatonfüred együttesét fogadja.

Ami a keretet illeti idén inkább az érkezőkön volt a hangsúly, hiszen Kaposvárt választotta Adela Helics, Szedmák Réka és Bodovics Hanna is, fiatalok terén pedig Kump Aliz, Szerencsés Mimi és Szatmári Lilla érkezett hozzánk. Nagy sikerként könyvelte el az együttes, hogy szinte minden meghatározó játékosával szerződést tudott hosszabbítani, így tett csapatkapitányunk Tálas Zsuzsi, Tatjana Matic, Szpin Reni, Szűcs Kinga, Sara Klisura és Dubravka Djuric valamint sikerkovácsunk Sasa Nedeljkovic is egy újabb évig vezeti a kaposvári csapatot.

Szurkoljunk együtt az idei sikerért!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: