2020. 08. 31., Hétfő, 09:00

Őrületes toborzásba kezd hétfőn a Kométa a Dorottya Hotelban

Aki munkahelyet keres vagy épp váltana, de már végiggörgette az összes álláskereső portált, annak most egy igen erős tippünk van, hogy merre járjon majd szeptember 7-én.

A célpont a kaposvári Dorottya Hotel legyen, melynek dísztermében tartja majd hétfőn a Kométa a toborzó napját reggel 9-től. Az eseményen jobban megismerkedhettek a cég által meghirdetett tucatnyi állással, lehetőségekkel, juttatásokkal, ha már az oldalukon található rengeteg infó nem lenne elég.

Többek között új kollégákat keresnek betanított munkákra, húsipari szakmunkákra és műszaki szakmunkákra is, környéken kiemelkedő fizetést biztosít (a legegyszerűbb betanított munkakörökben is a minimálbér felett van a kezdő órabér 12%-kal), valamint havi prémiumot, béren kívüli juttatást, év végén fél havi fizetésnek megfelelő jutalmat, hűségpénzt, jelenlét szerint étkezést, és utazási hozzájárulást is. A cégnél működik munkatárs ajánlási program, valamint előre lépésre is van lehetőség.

A Kométa őrületes toborzásba kezdett az utóbbi időben, rengeteg új munkaerőre van szükségük, akiknek stabil munkahelyet ígérnek még ebben a koronavírus miatti bizonytalan helyzetben is. A 2015-ös év kaposvári munkáltatója díj nyertesével és lehetőségeivel szeptember 7-én akár személyesen is megismerkedhettek, ha a Dorottya felé veszitek az irányt.

Hajrá!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: