2020. 08. 31., hétfő, 10:09

Megszólaltak az ablakból kiesett fiatal szülei - Nem az LSD ölte meg a fiunkat!

Május 9-én egy kaposvári társasággal bulizott együtt a 17 éves Nagy Richárd, aki aznap éjjel kizuhant egy fővárosi lakás ablakából, majd néhány nappal az eset után belehalt a sérüléseibe. Így hónapokkal a tragédia után a Blikknek adtak interjút Ricsi szülei. 

Gyermekük, Nagy Richárd az Érd különleges tehetségű, ifjú futballistája május hónapban vesztette életét. Az ügy nagy port kavart, megannyi cikk és tudósítás jelent meg mintegy azt sugallva, hogy egy drogos buli őrülete, extázisa végződött tragédiával.

 

Forrás:Blikk.hu

- Van bennem nem kevés indulat, de nem vádolok senkit. Még a jó istent sem. A fiam is hibázott, de nem kellett volna ekkora árat fizetni érte. Kérem, írja le, hogy ország-világ megtudja végre, a fiunk nem papírozott, és nem az LSD ölte meg. Ezt a boncolás egyértelműen bebizonyította. Az más kérdés, hogy azon a bizonyos bulin piázhattak, és a kaposvári baráti kör – vagy nevezzük inkább bandának – megjelenése óta olykor füveztek. Ezúttal sem volt másként, de sem az ital, sem a marihuána nem okozhatott olyan állapotot, amitől a mi gyerekünk kiveti magát az ablakon. Bennünket egyetlen cél vezérel, a fájdalmunk közepette végre szeretnénk tisztán látni, azt akarjuk, hogy kiderüljön az igazság, miért kellett eltemetnünk tizenhét évesen ezt a gyönyörű, jólelkű és tehetséges gyermeket... - mondta László, Ricsi édesapja a Blikknek.

 

Forrás:Blikk.hu

- Azon gondolkodom, hogy a szülők ebben a zavaros, értékeit vesztett, felbolydult és felgyorsult világban hogyan képesek felnevelni a gyermeküket - folytatta László. Mi mindent megadtunk a fiunknak. És most ne sok pénzre, csillogó-villogó életre gondoljon. Szeretetet kapott és figyelmet. No, meg a lehetőséget, hogy jó élete legyen. Ez is kevés volt. Ez sem volt elég ahhoz, hogy felnőtté váljon. Tudtam, hogy olykor iszik egy-két sört. De ez belefér. Azzal is tisztában voltam, hogy február óta az az átkozott fű is előkerült olykor-olykor. Februárban egy kaposvári bandába került, ne kérdezze, hogy hogyan. És ne kérdezze, hogy kik ezek…

 

Forrás:Blikk.hu

Ricsi édesanyja szerint olyan, mintha direkt csinálták volna:

- Amikor azon a hajnalon felhívott telefonon egy Bianka nevű lány, majd azt mondta, rosszul van a fiam, menjünk érte, mi autóba ültünk és elindultunk. 

Rossz címet kaptunk, mint ahogy a mentősök is. Érti ezt? Mintha direkt csinálták volna. Mintha szándékosan akarták volna azt, hogy máshová menjünk. Aztán, amikor a gyerekünk kizuhant az ablakon, nem is a bulizó társai, hanem egy boltos hívta a mentőt, ez is egészen megdöbbentő.

- Cserben hagyták a fiamat. Számomra ez egyértelmű. Másnap kijöttek a nyomozók hozzánk kutyával, drogot kerestek nálam is és a volt férjemnél is. Azóta sem tudjuk, mi történt valójában. A rendőrök úgy voltak vele, drogos buli. Önkívületi állapot, halálugrás. Nem hiszek benne. Az ügyvédünk fellebbezett, nem akarjuk, hogy lezárják az ügyet.

Szörnyű eset, reméljük egyszer fényderül arra mi is történt pontosan!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: