2020. 05. 19., kedd, 10:13

Elhunyt az ablakon kiesett fiatal - Így búcsúzott tőle csapata

Mint írtuk, május 9-én kaposvári fiatalokkal bulizott Budapesten a 17 éves Nagy Richárd, aki kábítószer hatása alatt zavartan és agresszívan kezdett viselkedni, összetörte a berendezést, végül kiugrott az egyik ablakon. A fiú foci klubja, az Érdi VSE most jelentette be Facebookon, hogy Richárd meghalt.

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt az Érdi VSE 17 éves tehetsége

írja a csapat, illetve hogy már kisgyerekkora óta lehetett tudni, sportoló lesz belőle.

Kaposvári fiatalokkal bulizott az erkélyről kiugrott fiú - Kábítószertől vadulhatott meg

Kaposvári fiatalokkal bulizott az erkélyről kiugrott fiú - Kábítószertől vadulhatott meg

A rendőrség csütörtökön elfogta azt a kábítószer-kereskedőt, aki drogot adott el annak a társaságnak, amelynek egyik tagja május 9-én Budapesten egy Fő utcai lakás emeletéről az utcára vetette magát - derült ki a rendőrség csütörtöki online...

 

"Az Érdi VSE-ben szakosztályt váltva labdarúgóinknál is hamar kitűnt tehetsége, ennek köszönhetően lehetőség nyílt számára, hogy a felnőtt csapatban is egyre inkább nagyobb szerep háruljon rá, már több felkészülést is végigcsinált Limperger Zsolt együttesénél. Ki tudja, talán a következőt is ott kezdte volna..."


Az élet azonban mérhetetlenül hamar elragadott tőlünk egy csupaszív tehetséget, aki rajongott a sportért, a labdarúgásért. Klubunk egy kiváló csapattársat, labdarúgót, barátot vesztett! Legyen neki könnyű a föld!
Köszönünk minden felejthetetlen pillanatot, amit a pályán okoztál nekünk! Reméljük, a mennyei pályákon tovább rúgod a bőrt, Ricsi!
Nyugodj békében!
Részvétünk a családnak!

 

Az üggyel kapcsolatban a tragédia után azonnal elfogtak egy férfit. A gyanú szerint ő adhatott el LSD-t és amfetamint a bulizóknak, legalább 20 fiatalnak. Többen is rosszul lettek és agresszíven viselkedtek a drogtól.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: