2020. 07. 06., hétfő, 14:41

Állandó kérdés: mit lehet csinálni Kaposváron a nyáron? II. rész

Látva a kiemelt érdeklődést és kommentáradatot, folytattuk az ötletelést, hogy vajon még mivel tudjátok elütni az időt Kaposváron: elöző cikkünkbe összegyűjtöttünk már néhányat de most itt a folytatás.

Sokrétű elfoglaltság vár titeket a Katica tanyán, ami mindössze 14 kilométerre van a várostól, könnyedén megközelíthető autóval és busszal is. Lehet gokartozni, állatokat simogatni, beltéri és kültéri óriás csúszdázni, trambulinozni és még több száz játéklehetőséget kipróbálni, nem csak gyermekeknek! 

 

 

Ha kíváncsiak vagytok a környéken élő erdei állatokra Bőszénfán megtaláljátok őket, vannak szarvasok, őzek, vadlovak és egy kicsi állatsimogató is, az elképesztő fogásokra is képes Zselicvad Étteremtől már nem is beszélve.

 

 

Bőszénfa előtt lehetőségünk van egy kis bámészkodásra is, a Zselici Csillagpark segíthet ebben nektek: keddtől vasárnapi nyitvatartással, éjszakai és nappali programokkal is várnak titeket, valamint egy óriási kilátó is megmászható, ahonnan bizony még a Badacsony is látszik.

 

 

Ha kreatívkodni van kedvetek vagy csak kikapcsolódni szeretnétek, szüleitekkel, barátaitokkal együtt vár titeket a Pacsmag élményfestés, ami immár egy esztendős, ráadásul még nem is kell tudni festeni se, elég ha csak egy kis kulturális élményre vágytok.

 

 

Még mindig van a tarsolyunkban, folytatás hamarosan!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: